Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Dítě se zatoulalo do trezoru, hrozilo mu udušení

Ilustrační foto. Dítě se zatoulalo do časově zamykatelného sejfu. Jeho otevření nebylo snadné, museli přijet odborníci.
Ilustrační foto. Dítě se zatoulalo do časově zamykatelného sejfu. Jeho otevření nebylo snadné, museli přijet odborníci.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, evak - 
27. února 2011
08:29

Při návštěvě babičky, která pracuje v bance, se matce zatoulala 14-měsíční holčička. Matce tak začaly asi nejhorší čtyři hodiny v životě, jelikož když holčičku našli na bezpečnostních kamerách, zjistili, že vlezla do sejfu, na jehož otevření museli být zavolaní odborníci. Holčičce mezitím docházel vzduch.

Několik strastiplných hodin prožila matka v americkém státě Georgia poté, co se její čtrnáctiměsíční dcera zatoulala a uvízla v bankovním trezoru s časovým zámkem.

Případ se udál v pátek, když matka s dítětem navštívily v bance na předměstí Atlanty babičku, která tam pracuje. Děcko zabloudilo do otevřeného sejfu zřejmě v době, kdy ho zaměstnanci na konci pracovní doby uzavírali.

Díky bezpečnostním kamerám vyšlo najevo, že dítě je v trezoru. Na místo nejdříve dorazili hasiči s policií, ale ti nebyli schopni bezpečnostní dveře otevřít. Přivolali proto odborníka, kterému se podařilo asi po čtyřech hodinách pomocí výkonné vrtačky vytvořit díru. Nejhorší na celém čtyřhodinovém zásahu bylo to, že dítěti postupně docházel kyslík. Příjezd hasičů to ale vyřešil. Ti pak po celou dobu akce vháněli průduchy čerstvý vzduch.

e.44 ( 27. února 2011 11:37 )

Mě to spíš příde jako příběh obšlehnutý z jednoho staršího filmu Okurková sezóna sice ještě neni, ale kdo ví, jestli se to vůbec kdy stalo?

siroky11 ( 27. února 2011 11:14 )

Všechno je " o lidech" ! Když si jí tam babička vzala a kecala v prostoru trezoru s maminkou a byla tak zabrána do drbání, tak se to může stát. Předpisy ale rozhodně ta pokladní porušila! V tomto prostoru nemá co dělat žádná nepovolaná osoba.

Zobrazit celou diskusi