Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdy pokračování potterovských příběhů odhaleny: Brumbála si zahraje Jude Law!

Fotografie
Fantastická zvířata a kde je najít měla premiéru 17. listopadu 2016.  (Autor: internal)
Autor: Ivan D. Hladík - 
25. listopadu 2017
14:27

Fanoušci znovu začínají odpočítávat dny do premiéry pokračování příběhů J. K. Rowlingové. Vrátíme se v nich časem k Mloku Scamanderovi, k nebezpečnému protivníkovi Gellertu Grindelwaldovi a také Brumbálovi, tentokrát s tváří Judea Lawa (44).

Zhruba rok si počkají všichni milovníci nových příběhů z říše Harryho Pottera na premiéru pokračování Fantastických zvířat... (2016). Jedním z taháků a hvězd v hlavních rolí je i oblíbený a vynikající Jude Law, držitel mnoha nominací a filmových ocenění včetně Ceny prezidenta karlovarského festivalu v roce 2010. Ztvární bradavického ředitele a mistra magie Albuse Brumbála, když byl ještě sám na začátku kariéry. Snímek Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny od léta vzniká pod rukama produkce Warner Bros., novinky se tak zatím odhalují pozvolna.

3799745:full:true:true

Přitom čtenáři a filmoví fanoušci čarodějného mladíka Harryho Pottera už leccos tuší, Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp, 54) znají coby jednoho z darebáků Brumbálovy generace. Grindelwald, odhalený ve Fantastických zvířatech a kde je najít, se nechce jen tak vzdát plánu odhalení čarodějnické komunity i pro nemagický svět. Unikne věznitelům a rozhodne se shromáždit následovníky svých vizí. Povzbudit čistokrevné čaroděje k ovládnutí všech bytostí. Už z příběhů Harryho Pottera víme, že Grindelwaldův vzestup znamenal temné období pro čarodějnický národ, podobně jako to, které přišlo s Lordem Voldemortem. Hrdiny tak čekají těžké chvíle.

Připomeňte si první Fantastická zvířata... v upoutávce:

Video  Fantastická zvířata a kde je najít měla premiéru 17. listopadu 2016.  - Freeman Ent.
Video se připravuje ...

V novém pokračování se vrátí i Credence (Ezra Miller, 25), mladík soupeřící s nebezpěčnou energií nazývanou Obscurus. Nesmí chybět Newt Scamander (brilantní Eddie Redmayne, 35) a jeho tým: Tina Goldstein (Katherine Waterston, 37), Queenie Goldstein (Alison Sudol, 32) a oblíbený Jacob Kowalski (Dan Fogler, 41). Mezi nováčky je pak Mlokův starší bratr Theseus Scamander (Callum Turner, 27), jehož představitele jsme u nás mohli vidět třeba ve snímcích Assassin’s Creed (2016) nebo Viktor Frankenstein (2015). Jeho snoubenku a bývalou Mlokovu lásku Letu Lestrange si zahraje Zoë Kravitz (28), letos i v českých kinech bavila diváky v komedii Holky na tahu.

3799747:full:true:true

Tajuplnou postavu blízkou Credenceovi, zvanou Maledictus, ztvární Claudia Kim (32), znát ji můžeme z filmu Avengers: Age of Ultron (2015). Ti všichni a mnozí další pilně pracují pod vedením Davida Yatese (53), který režíroval i snímky Harry Potter a Fénixův řád (2007), Harry Potter a Princ dvojí krve (2009), oba díly Harry Potter a Relikvie smrti (2010 a 2011), Fantastická zvířata a kde je najít a dokonce dva „potterovské“ dokumenty. Premiéra je plánována na 16. listopadu 2018.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi