Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lady Gaga „krade“ roli Barbře Streisand v nové verzi muzikálu Zrodila se hvězda

První fotografie představuje v hlavních rolích nové verze snímku Zrodila se hvězda Stefani Germanottu známou jako Lady Gaga (31) a Bradleyho Coopera (42).
První fotografie představuje v hlavních rolích nové verze snímku Zrodila se hvězda Stefani Germanottu známou jako Lady Gaga (31) a Bradleyho Coopera (42).  (Autor: Warner Bros)
Autor: Ivan D. Hladík - 
29. dubna 2017
08:00

Příběh úspěšného rockera Normana, který se zamiluje do neznámé zpěvačky Esther a udělá z ní hvězdu, okouzlil i české diváky záhy po svém vzniku v 70. letech. Teď se začal natáčet znovu, roli po Streisandové převzala Lady Gaga.

Remake muzikálu společnosti Warner Bros. Pictures A Star is Born, tedy Zrodila se hvězda, se začal natáčet 17. dubna. Původní duo Barbru Streisand (75) a Krise Kristoffersona (80) pro novou generaci diváků vystřídali Stefani Germanotta – zpěvačka známá jako Lady Gaga (31) – a oblíbený oscarový herec Bradley Cooper (42). Oba tak prožijí svoje „poprvé“, herec známý z filmů Terapie láskou (2012) nebo Americký sniper (2014) coby režisér a hudební superstar Lady Gaga v hlavní roli celovečerního filmu.

První fotografie představuje v hlavních rolích nové verze snímku Zrodila se hvězda Stefani Germanottu známou jako Lady Gaga (31) a Bradleyho Coopera (42). První fotografie představuje v hlavních rolích nové verze snímku Zrodila se hvězda Stefani Germanottu známou jako Lady Gaga (31) a Bradleyho Coopera (42). | Warner Bros

Cooper ve filmu hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který na začátku ústupu ze slávy objevuje neznámou talentovanou zpěvačku Ally (Stefani Germanotta). Když se oba vrhnou do vášnivého milostného vztahu, Jack přiměje Ally k vystupování v záři reflektorů a katapultuje ji tak ke slávě. Ale když Allyina kariéra zastíní jeho vlastní kariéru, Jack stále obtížněji nese svůj ústup ze slávy.

Podívejte se na upoutávku původního muzikálu Zrodila se hvězda:

Video  Zrodila se hvězda • trailer původního filmu z roku 1976  - Warner Bros
Video se připravuje ...

Stefani Germanotta, která získala hlas odborné komise na nominaci na Oscara za svou píseň „Til It Happens to You“ , vedle ztvárnění jedné z titulních rolí složila a ve filmu bude i zpívat své původní písně. Autory scénáře na motivy původního příběhu Williama A. Wellmana a Roberta Carsona jsou Will Fetters, Bradley Cooper a Eric Roth. Celý film „A Star is Born“ se natáčí v Jižní Kalifornii. Česká premiéra je plánovaná na září 2018.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi