Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečesaný o Řepkově kriminále: Sedí v nóbl věznici, ne, jako já

Autor: DH - 
2. června 2019
05:00

Tomáš Řepka už pár dní zjišťuje, co obnáší život za mřížemi. Hodiny začaly ukrajovat první části z jeho dva a půlletého trestu odnětí svobody. Odpykává si je v pražské věznici na Ruzyni. Absolutně opačně je na tom ale Lukáš Nečesaný, kterého před časem zprostil obvinění z pokusu o vraždu kadeřnice z roku 2013 vrchní soud. Co řekl Blesku o Řepkově kriminále? 

Nečesaný si sám prožil za mřížemi své. I proto mu je poměrně zřejmé to, čím si fotbalová celebrita a vězeň Tomáš Řepka prochází. O pražském kriminále se vyjádřil pro Blesk. Ruzyňská věznice je ‚nóbl‘ vězení, alespoň se to tak mezi vězni říká,“ nechal se slyšet muž nedávno zproštěný obžaloby z pokusu o vraždu.

Lukáš Nečesaný, který byl zapletený do případu napadení kadeřnice v Hořicích z roku 2013, ale v Ruzyni sám nikdy nebyl. „Já jsem strávil vazbu ve věznici v Hradci Králové a na Pankráci a poté výkon trestu na Mírově a podruhé v Plzni,“ přiblížil. On sám si odseděl za mřížemi dva roky. S Ruzyní ale své zkušenosti má.

Video: Řepka je ve vězení: Hrdě a se vztyčenou hlavou nenastupoval...

Video  Řepka je ve vězení: Hrdě a se vztyčenou hlavou nenastupoval...  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

„O Ruzyni vím hlavně to, že tam sedí můj bývalý spoluvězeň Funda, který měl proti mně svědčit, ale pod silnými prášky na deprese a epilepsii ze sebe u soudu nic nevysoukal,“ řekl Nečesaný.

Od doby, kdy za sebou Tomáš Řepka zavřel fialové dveře pražské věznice v Ruzyni, se začaly médii šířit různé zprávy. Nejprve se na veřejnost dostala informace o tom, že má bývalý český reprezentant speciální režim a ve věznici je veden jako „možný objekt napadení“.  To ovšem nebyla ověřená zpráva. Jisté tak zůstává jediné. Tomáš Řepka ve vězení stráví 2 a půl roku. Ty si Řepka odpyká za zpronevěru a falešné pornoinzeráty útočící na bývalou manželku Vlaďku Erbovou.

moudivlacek ( 3. června 2019 13:42 )

No tak nóbl vězení mají možná ve Švýcarsku nebo Norsku. Parchantek Nečesaný by měl zalézt a držet zobák a být rád, jak vyváznul spravedlnosti díky prachům nakradeným jeho fotříkem.

vikiki ( 3. června 2019 08:21 )

jak může Nečesaný srovnávat sebe odsouzeného za pokus o vraždu a Řepku za nějaké peníze. Kdyby raději držel hubu

slovan1954 ( 2. června 2019 22:54 )

Cvrklo mi do Trioly! PPP 1500W

slovan1954 ( 2. června 2019 22:51 )

1 000 bodov

akublender ( 2. června 2019 17:42 )

Ono je také dost veliký rozdíl mezi tím, jestli nějaký tupec někoho okrade a psychopatickým deviantem, který zcela bezdůvodně málem umlátí bezbranného člověka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání