Tomáš Řepka do ruzyňské věznice nastoupil dnes v 13:36 hodin. Aby unikl pozornosti médií, tak přímo přede dveřmi věznice zastavil černý mercedes, z něho vystoupil muž, který zazvonil na dveře, ty se otevřely, z auta následně takřka vyběhl Tomáš Řepka a během několika sekund byl v útrobách věznice.

Měl na sobě džíny, černé triko a modrou košili. V ruce nesl černou sportovní tašku fotbalového klubu Amfora s osobními potřebami a zřejmě kartony cigaret, které prý ve vězení fungují jako platidlo. I když dostal spoustu otázek od médií, tak ani na jednu neodpověděl a s neutrálním výrazem vplul do fialových dveří.

Ještě než přijel, tak se z věznice ozývaly výkřiky od jeho nových spolubydlících, po jejich boku stráví následující dva a půl roku. „Řepko, vítej v pekle! Řepko, tady zdechneš! Řepko, budeš kouřit ču..ky!" No, není to moc vřelé přivítání... Tak snad bude mít bývalý kapitán Sparty alespoň štěstí na spolubydlícího na cele.

Kateřina Kristelová mezitím na sociální síť umístila jeho známou fotku, kdy stojí před rozvášněným kotlem na Spartě. Jak trefné, jako by tušila, že ho čeká peklo. Zda seděla v černém autě, které Tomáše přivezlo, není známo, protože mělo tmavá skla. Auto bylo nicméně vyzdobeno nápisem: Pozor, chytrá blondýna! Na jedné z fotografií je navíc za volantem vidět blonďaté stvoření. Zda to byla Kateřina, přesto není jasné. Zatímco Řepka vyskočil z mercedesu, Kateřina o chvíli později projela v druhém směru kolem věznice v nissanu.

VIDEO: Tomáš Řepka nastupuje do vězení

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka nastupuje do vězení Aktu.cz

Fotogalerie
43 fotografií