Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Před pádem z 80 metrů dívka (17) překonala plot a zídku: Selfie, nebo sebevražda?

Autor: yks - 
24. května 2019
16:58

Anglicky prý hovořila s obsluhou náctiletá dívka, která se ve čtvrtek zřítila ze střechy vyhlídkové restaurace na 80 metrů vysokém bratislavském Mostu SNP. Dopadla na automobil, přežila a zůstává v umělém spánku. Slovenská média naznačují, že by se mohlo jednat o sebevražedný pokus.

Obrovský šok přivodila lidem dívka, která se ve čtvrtek zřítila z 80metrové věže Mostu Slovenského národního povstání, na níž se nachází populární vyhlídková restaurace přezdívaná pro svůj tvar UFO. 

Zatímco dívka bojuje o život v umělém spánku a policie odmítá sdělit jakékoli podrobnosti, slovenská média již spekulují o tom, že existují náznaky sebevražedného pokusu. Hovoří se ale také o tom, že jí možná šlo jen o to vytvořit poutavou selfie.

Dívka údajně strávila na vyhlídce nezvykle mnoho času, snad až 30 minut, než zcela osaměla. Před pádem musela navíc překonat nevysoký plůtek a také učinit několik kroků po střeše restaurace, nad kterou se vyhlídková terasa nachází.

Samotný fakt, že dopad bezprostředně neskončil smrtí mladé ženy, lze přičítat tomu, že dopadla na karoserii vozu, jež do jisté míry pohltila sílu nárazu. Dívka zůstává v kritickém stavu a v umělém spánku v nemocnici.

Stav automobilu svědčí o tom, že její přežití je možné pokládat za malý zázrak.

makmark ( 24. května 2019 21:15 )

v podstate mela smulu,nyni zbytek zachraneneho zivota prozije jako neschopny invalida

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání