Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krvavá přestřelka v Bratislavě: Útočil Dušan (†43) kvůli milostnému trojúhelníku?

Autor: shp - 
23. května 2019
19:57

Bratislavská čtvrť Petržalka byla místem přestřelky jako z akčního filmu. Podle svědka po sobě mezi paneláky u posilovny stříleli dva muži. Jedním z nich byl Dušan (†43), který byl ozbrojený samopalem. Po krvavém útoku na svého protivníka se dal na útěk. Než ho dopadla policie, spáchal sebevraždu.

Ve středu odpoledne vyděsila obyvatele Holičské ulice v Petržalce ohlušující střelba. Očitý svědek slyšel nejdříve křik, a když přiběhl k oknu, viděl dva muže, jak po sobě zběsile pálí jako pomatení.

Dušan si přinesl samopal

Podle slovenských médií řádil na místě 43letý vyhazovač Dušan J. „Střelec si přinesl samopal ve sportovní tašce na cvičení, tu potom i se zbraní zajistili policisté,“ řekl Novému Času jeden ze svědků incidentu. „Byly to silné rány a bylo jich hodně, asi 15,“ pokračoval ve své výpovědi.

Podle svědka nasedl střelec po útoku do černého BMW k další osobě a pláchl z místa činu. Na ulici zůstala ležet další zbraň – pistole s tlumičem a zraněný muž, kterého odvezla záchranka do nemocnice.

Postřelený je mimo ohrožení života

Můžeme potvrdit, že odpoledne k nám byl přivezený pacient se střelným poraněním hrudníku. Pacient je aktuálně v kritickém stavu, byl uvedený do umělého spánku,“ řekla mluvčí petržalské nemocnice Eva Kliská. Podle ní se stav muže podařilo stabilizovat.

„Aktuálně je pacient po operaci. Jeho stav je stabilizovaný, je mimo ohrožení života. Nadále však zůstává hospitalizován a pod dozorem našich lékařů,“ dodala pro TV Markíza.

Dušan, který podle Nového Času pracoval jako vyhazovač, se podle všeho uchýlil na útěku k zoufalému činu. „Hledaný muž je mrtvý, pravděpodobně spáchal sebevraždu,“ uvedla tamní policie na svém facebookovém profilu.

Milostný trojúhelník

Proč Dušan J. útočil před posilovnou, je nyní předmětem vyšetřování. Televize Markíza však přišla s informacemi, že konflikt dvou mužů, který vyvrcholil střelbou na veřejnosti, má souvislost se zapeklitým milostným trojúhelníkem.

jonn ( 23. května 2019 20:58 )

Už podle ksichtu to je jasný .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání