Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dušan (†43) střílel v bratislavské posilovně, pak nejspíš spáchal sebevraždu. Jeho oběť bojuje o život

Dušan podle policie nejspíš spáchal sebevraždu.
Dušan podle policie nejspíš spáchal sebevraždu.  (Autor: Policie SR)
Aktualizováno -
22. května 2019
22:31
Autor: shp - 
22. května 2019
17:08

V bratislavské Petržalce bylo ve středu pořádné dusno. Do zdejšího fitnesscentra naběhl ozbrojený Dušan (†43) a začal střílet. Zranil jednoho člověka, jehož stav je vážný. Musel být uveden do umělého spánku. Střelec poté pláchl a je stále na útěku.

Incident se odehrál v rušné Holičské ulici, která se nachází v bratislavské čtvrti Petržalka. Do fitnesscentra přiběhl střelbou zbraní vybavený muž a začít zničehonic pálit. Ozbrojeného muže vidělo i několik svědků.

Oběť bojuje o život

Incident jsem viděl z okna, i střelce – a na místě byla zajištěná i další zbraň, která po střelbě zůstala ležet na cestě,“ vypověděl Novému Času očitý svědek. Na místě byl zraněn jeden člověk. Záchrannou službou byl převezen do bratislavské nemocnice. Jeho stav je velmi vážný a bojuje o život. Lékaři ho museli uvést do umělého spánku.

Pacient je aktuálně v kritickém stavu, byl uvedený do umělého spánku. Momentálně jsou mu realizované všechna potřebná vyšetření, kterými mohou naši lékaři vyloučit jiná poranění,“ potvrdila SITA mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava Eva Kliská. Policie po Dušanovi vyhlásila pátrání.

Spáchal sebevraždu?

To ale skončilo více než překvapivě. Střelec z posilovny byl po usilovném pátrání nalezen mrtvý. Podle strážců zákona nejspíš spáchal sebevraždu. Případ z posilovny se tak stal ještě zamotanějším…

Taurus70 ( 23. května 2019 06:43 )

Pan uz podle ksichtu vypada na tezkeho pacifistu😂😂😂

antismejd ( 22. května 2019 20:40 )

Z toho týpka vyzařuje inteligence a lidskost!

slovan1954 ( 22. května 2019 17:59 )

Vole,nevím odkuď seš ale i u nás ve tyvolestánu je to hustý!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání