Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Syn (3) postřelil těhotnou maminku (24), kulka zasáhla i nenarozené miminko

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
10. června 2018
21:30

Velké neštěstí se odehrálo v sobotu večer v slovenském okresu Trebišov. Podle informací televize JOJ si chlapec (3) vzal ze stolu vzduchovku a postřelil maminku (24) v 8. měsíci těhotenství. Dítě muselo přijít na svět císařským řezem. Kulka mu zasáhla stehno.

Výstřel padl v pokojné části obce. Ani nejbližší sousedé nevědí detaily. Žena byla po střelbě při vědomí a s okolím komunikovala. Po příjezdu záchranářů jí převezli do nemocnice v Trebišově. Dítě porodila žena císařským řezem.

Bylo převezené na vyšší pracoviště do Košic. Matka i dítě jsou ve stabilizovaném stavu,“ řekl televizi JOJ manažer sítě regionálních nemocnic Svět zdraví Tomáš Kráľ. Podle zdroje televize čeká miminko nutná operace. Vystřelená kulka ho po průchodu břichem maminky trefila do stehna. Lékaři ji pak museli odstranit.

V sobotu policie v Trebišově přijala oznámení z nemocnice s poliklinikou o přijetí postřelené 24leté ženy, ke kterému mělo dojít v obci Zemplínsky Klečenov. Po přechodu na místo činu byla zajištěná zbraň i s náboji, které byly zaslané na expertízu. Vyšetřovatel policejního sboru v této souvislosti začal trestní vyšetřování ve stádiu pokusu,“ informovala policie.

Monikay ( 11. června 2018 13:19 )

Tam už je to jak na Divokém Západě

pajato73 ( 11. června 2018 12:34 )

jooo v tomto pripade si policie nemuze brat stopy strelneho prachu z rukou.....takze pokud to tak bylo, tak mu to asi projde....

FrantaSvacina ( 10. června 2018 23:38 )

3 letý a vzduchovka, to snad ne. To by mel zopakovat pred policii. To 3 lety nezvladne. Spis to byl manzel a aby nesel sedet svedli to na prcka.

..krakonos500 ( 10. června 2018 23:01 )

Tříletý kluk natáhnul vzduchovku? Tak to je budoucí King-Kong.

krtekaorel ( 10. června 2018 22:36 )

 Tady je mi lito predevsim toho trileteho kluciny. Ten ma z toho trauma, ze ublizil mamince, coz samozrejme nechtel. Jakto ze tam nechaji rodice lezet nabitou vzduchovku??? V dosahu maleho ditete??? Potrestat rodice!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání