Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Jestli budeš křičet, zadusím tě!“ Muž odtáhl nevlastní dceru do ložnice a osahával ji

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
31. března 2019
10:41

Odporného činu se dopustil muž v rodinném domě ve slovenském regionu Kysuce. Nezletilou dceru své přítelkyně prý pod vlivem alkoholu dotáhl do ložnice a přinutil, aby si lehla na postel. Za pokřiku „dávej, dávej!“ se prý dívka musela vysvléct a podvolit se jeho chlípným tužbám. O hrůzném případu informoval slovenský deník Nový Čas.

„Jestli budeš křičet, zadusím tě!“ hrozil násilník mladé dívce, jejíž matka byla jeho partnerkou. Posilněný alkoholem zavolal dceru své družky do ložnice, přikázal jí, aby si lehla na postel. Když to odmítla, chytil ji za krk a začal na ni křičet a vyhrožovat. Poté zamkl dveře.

Dívku částečně svlékl a osahával ji na intimních místech. Pod výhrůžkami ji přinutil, aby si na něho lehla poté, co se sám svalil oblečený na postel. Když neuposlechla, popadl ji a stáhl na sebe. Nebohá teenagerka křičela: „Udělám všechno, ale tohle ne!“ Potom ji opilec nechal na pokoji a z ložnice odešel.

Okresní soud v Čadci, jemuž předsedal soudce Michal Mravec, se s násilníkem nijak nemazal. V březnu jej poslal na tři roky do vězení, přičemž mu ještě nařídil protialkoholickou léčbu, které se musí podrobit ústavní formou. Rozsudek je podle informací pravomocný.

ki33 ( 31. března 2019 12:57 )

Super soudce! Kéž bychom měli takové!

sacred10 ( 31. března 2019 12:26 )

Kdyby to soudil český soudce,tak by mu mohl dát podmínku.Možná ani to ne,a ještě by ho pochválil,že stmeluje rodinu.

havran2 ( 31. března 2019 12:18 )

Takovým by měli automaticky ufiknot šulina ! ! !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání