Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matku tří dětí zabila tuková sraženina. Tu jí způsobila plastická operace zadku

Autor: ital - 
31. ledna 2019
23:29

Mladá matka Leah Cambridgeová (†29) z anglického města Leeds trpěla paranoiu, že po porodu přibere na váze. Rozhodla se proto pro brazilský lifting hýždí a za touto operací odjela do Turecka. Na operačním stole kliniky, již navštěvují i světové celebrity, zemřela poté, co se jí do krevního oběhu dostala tuková sraženina.

Za vylepšením svého pozadí vyjela mladá Britka Leah Cambridgeová po porodu tří dětí do Turecka na soukromou kliniku Elite Aftercare ve městě Smyrna. Ta je známá tím, že ji navštěvují kvůli plastickým zákrokům i světové celebrity.

Leah odletěla do Turecka 26. srpna 2018 se svou matkou. Operační zákrok se konal ihned druhý den ráno. Ovšem už krátce po začátku operace se objevily komplikace. „Okolo půl druhé odpoledne sdělil lékařský personál nebohé matce, že její dcera zemřela,“ řekl zástupce koronera v Británii James Hargan. Také uvedl, že smrt způsobila tuková embolie zapříčiněná operačním zákrokem.

Podle vyjádření rodiny nastaly u Leah potíže, když se jí tuk dostal do krevního oběhu a snížilo se tak zásobení jejího těla kyslíkem. Lékaři ji stabilizovali, ale po chvíli se její stav opět zhoršil a žena zemřela na infarkt.

Partner Cambridgeové Scott Franks řekl, že po smrti své přítelkyně zůstal zlomený. „Nedokážu si představit, že zůstanu v domě bez Leah. Přál bych si, abychom mohli vrátit čas,“ sdělil pro deník The Sun. Také varoval ostatní, kdo chtějí podstoupit operaci, aby dopředu zvážili všechna možná rizika.

V úterý soud ve městě Wakefield ve Velké Británii případ otevřel, ale nikdo z rodinných příslušníků se zasedání nezúčastnil. Jednání bylo proto odročeno.

Brazilský lifting hýždí je procedura, při níž se na přetvarování pozadí používá tuk z tělesných partií, jako jsou záda a břicho. Dnes se jedná o velmi populární techniku, díky které má pak dámská figura tvar přesýpacích hodin.

antismejd ( 1. února 2019 09:09 )

a to už není náhoda...v Anglii žijí mimořádně debilní lidi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání