Živoucí Ken nedávno podstoupil další zkrášlovací zákrok obličeje, tentokrát v Íránu. Důvodem byl jeho čím dal větší obličej poničený předchozími zákroky. Jeho tváře už začaly připomínat vyzrálý meloun. Nešetrné operace v jeho obličejové tkáni vyvolaly fibrózu, tj. zvětšení vaziva na úkor normální tkáně. V Teheránu mu takových vláken museli vyříznout dvě stě! Kromě vaziva přišel i o pět centimetrů kůže a následné sešití tváře vypadá opravdu bolestivě!

Kromě tváří podstoupil i rekonstrukci svého nosu, který byl fibrózou poškozen na tolik, že měl Ken problémy s dýcháním. Na obnovení použili teheránští chirugové kus Alvesova žebra. Nebezpečné zvláknění tkáně podle Rodriga způsobil lifting obličeje pomocí nití a okamžitě proti této technice rozjel veřejnou kampaň.

V loňském roce milovník plastik prodělal plastiku i v Česku a opakovaně si na české doktory stěžoval. Účelem zákroku v Praze byla rovněž regenerace jeho pleti, která je mnoha desítkami úprav zcela zdevastovaná. Ačkoli mu čeští odborníci nasadili vitamínovou kůru a nařídili omezení konzumace alkoholu, Kenovi jejich rady k srdci moc nepřirostly a hned po operaci vyrazil na tah.

Je docela dobře možné, že za stav jeho pleti nemůžou ani tak doktoři, na které si rád stěžuje, jako spíš on sám, jeho životní styl a závislost ve zbytečných úpravách těla. Vy se můžete do galerie podívat, jak může záliba v zákrocích skončit...

Fotogalerie
115 fotografií