Po moderování Stardance přišlo další moderování taneční soutěže, Tereza Kostková se již podruhé ujala moderování akce Roztančené jeviště - Souboj divadel Praha. Zatímco show na České televizi moderuje s Markem Ebenem a bude tomu i v dalším ročníku, tak v divadelní show je jí partnerem Libor Bouček.

"Je to úplně jiná atmosféra a já ji mám moc ráda. Divadlo je moje slabost a už se těším na zkoušení hry, kterou režíruje můj manžel, a na podzim se v další hře setkám se svou maminkou," pochlubila se herečka, která je v jednom kole a letos poprvé nebude mít společnou dovolenou se synem Toníkem o jarních prázdninách. "Mrzí mě to, ale hraji a nejde to přeložit. Ale jinak se synem dodržujeme všechny prázdniny a svátky."

Tereza se loni provdala za slovenského režiséra Jakuba Nvotu a ten velmi rychle zapadl do rodiny. "S Tondou si okamžitě padli no noty, jsou víc než kamarádi. Tonda ho oslovuje jeho jménem, jak jinak taky, že jo," netají se Tereza, kterou nerozhodila otázka, zda se syn brzy dočká dalšího sourozence. "Ne, určitě ne. Znám se a vím, jak na tom jsem. Ale kdyby se něco změnilo, určitě se to dozvíte," dodala se smíchem Kostková.

Ta má syna Antonína s prvním manželem, divadelním režisérem Petrem Kracikem, se kterým se rozvedla v roce 2016. 

VIDEO: Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Pravda o těhotensttví s druhým manželem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií