Brazilec Rodrigo Alves je na plastikách závislý, má za sebou již více jak 160 zákroků, z toho 60 invazivních, tedy chirurgických, a 100 neinvazivních. V květnu si nechal v Praze omladit obličej. Přestože se po návštěvě Roberta Paulata nad vším nadšeně rozplýval, později si začal na sociální síti stěžovat na kliniku estetické chirurgie, kde ho prý zohyzdili. Na plastickou chirurgii však nezanevřel a stále se oddává své neřesti.

Hodlá se totiž dostat do formy. Zaměřil se totiž na svou pěveckou kariéru a rád by soutěžil příští rok v Eurovizi. Dokonce se nechal zapsat na lekce zpěvu k italské vokální trenérce Lauře Pesenti, kterou navštěvuje v Miláně. Ta se prý o jeho hlase vyjádřila jako o „průkopnickém“, ať už to znamená cokoliv, ačkoliv i tak na jeho pěveckém projevu musejí zapracovat. V současné době se prý věnují správné intonaci. „S trochou práce a s úsilím, které do toho dává, rozhodně dosáhne skvělých výsledků,“ myslí si Pesenti.

Rodrigo se pro Barcroft TV rozpovídal o svých velkolepých plánech: „Budu vydávat svou vlastní popovou písničku, ze které jsem nadšený, a chystám se na Eurovizi. V příštím roce se chci věnovat jen své pěvecké kariéře, cestovat po světě, tancovat a zpívat,“ těší se tahle podivná bytůstka. „Jsem šoumen a svým songem, svou hudbou, chci inspirovat.“

S tím svým šoumenstvím to ovšem naposledy poněkud přehnal v reality show Celebrity Big Brother. Tenhle oživlý Ken se sice úspěšně dostal do vily, ovšem dlouho se tam neohřál. Rozhádal se totiž s ostatními soutěžícími a některé z nich dokonce počastoval nadávkami a nazval je „negry“. Jenže to se nelíbilo vedení televize a Rodrigo byl bez milosti vyhozen. 

Fotogalerie
46 fotografií