Ač je Rodrigo Alves nyní od své původní podoby na hony vzdálený, tvrdí, že jeho rodina za ním stojí. Rodiče se smířili s tím, že se rozhodl pro změnu image. Ale přece jen se našlo něco, co už živoucímu Kenovi nehodlají tolerovat.

A sice, když se na jedné párty objevil oblečený v dámském. Snažil se vypadat jako animovaná postava Jessicy Rabbitové. To už ale bylo příliš i na jeho otce. Zareagoval na to rázným nesouhlasem a Rodrigovi pohrozill, že syna vydědí, pokud se bude za ženu převlékat dál.

 Jenže Rodrigo se v ženském těle cítí dobře a už několikrát prohlásil, že uvažuje o změně pohlaví v pozdějším věku. „Pohlaví lidí definuje, jaké od nich společnost očekává oblékání a chování, stejně jako to, o co by měli mít zájem. Ale to je špatně. Když jsem byl malý, dědeček mi třeba kupoval panenky Barbie, se kterými jsem si rád hrál. A taky jsem si rád oblékal babiččino oblečení. Lidé by neměli být nuceni určit si jedno konkrétní pohlaví,“ prohlásil živoucí Ken pro britský Daily Mail. Brazilec za své plastiky utratil víc než půl milionu liber, tedy 14,7 milionu korun.

 VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií