„Je to o vyvrácení tabu, která vytváří společnost. Například, když muž nosí růžovou či holka modrou. To už teď není takový problém, je to jen příklad. V současnosti jsou lidé mnohem svobodomyslnější. Je tu nová generace mužů, kteří nosí make-up. Ale nemá to nic společného se sexualitou,“ vysvětloval Brazilec.

Ten dal za nejrůznější operace a zkrášlovací zákroky již přes 14 milionů korun a proslavil se tak coby oživlý Ken. Jenže tím jeho touhy po změně zřejmě nekončí. Rád by se totiž stal ženou. Dokonce už se několikrát převlékl a nechal se namaskovat na dámu. Teď se například v lechtivém oblečku a blond paruce promenádoval po italském Miláně a nechal si říkat Jessica.

Kromě toho uvažuje i o operativní změně pohlaví. „Nejsem o tom ještě připraven mluvit, je to stále dlouhá cesta. Myslím, že k tomu dojde až někdy, až mi bude hodně po padesátce, ale potřebuju na tom ještě víc pracovat," prozradil pro britský web Metro.co.uk.

Teď se ale rozjela jeho televizní kariéra, o které vždy snil, a tak musí velký životní krok ještě počkat. „Právě teď jsem hrozně zaneprázdněný svými pořady a reality show v televizi,“ říká Alves, který se přitom rád chlubí tím, že penis je (zatím) jediná část jeho těla, kterou si upravit nenechal.

VIDEO: Jak je na tom umělý Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý „Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
69 fotografií