Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pečovatelka kopala postiženou holčičku do hlavy. Vadilo jí, že se zašpinila.

Autor: ital - 
12. října 2018
20:26

„Ona mi rozumí! Jenom dělá, že je hloupá!“ takto mluvila pečovatelka, zatímco bezcitně kopala do bezbranného dítěte, které si zašpinilo plínky. Její vyděšená kolegyně celou scénu tajně natočila na video. Záběry ukazují, jak žena malou dívku dokonce tloukla batohem.

V jihoafrickém městě Johannesburg natočila pracovnice denního stacionáře pro postižené děti svoji kolegyni, která bezcitně kopala do dívenky ležící před ní na zemi. Rozlítilo ji, že se batole ušpinilo od plínky. Zatímco ji měnila, fackovala holčičku hlava nehlava. Dokonce ji bila batohem.

„Jsi hloupá! Pojď sem, ať tě můžu očistit!“ křičela žena tyčící se nad nebohou dívkou. Potom si postěžovala své kolegyni: „Říkala jsem jí, ať počká a sedí v klidu. Rozumí, co jí říkám, jenom předstírá, že je hloupá!“ Holčička však byla naprosto zmatená a nevěděla, co se od ní vyžaduje.

Podle místních médií jsou ve stacionáři tři postižené děti, které mají každodenní péči. Jesle patří místnímu doktorovi, který zaměstnankyni ihned po incidentu propustil. Případ vyšetřuje policie. Rodina týrané holčičky se rozhodla vést proti stacionáři soudní řízení.

illenne ( 13. října 2018 08:43 )

To je neskutečné, co si dovolí k malému dítěti . Nejen propustit z práce, ale dát takový trest, který jí poučí, že si nemá vybíjet zlost na malém, bezbranném dítěti.

dragomira ( 13. října 2018 00:23 )

Žijeme v obrovské lži, falši, pretvařce, nenažranosti a sobecké bezcitnosti od těch co mají mamon a vládnou... Škoda dalších slov.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání