Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče z pekla: Dcerku (†1,5) uvázali k posteli hlavou dolů a musela spát v kleci!

Autor: rc - 
6. října 2018
21:48

Otřesný případ týrání řeší britská policie. Matka (19) přivázala svou teprve devatenáctiměsíční holčičku kolem nohou a hrudi k posteli tak, aby byla hlavičkou dolů. Její postýlka byla navíc umístěna uvnitř klece, která byla obalená látkami a dekami, aby do ní nepronikalo žádné světlo. Bezbranné dítě zemřelo na udušení.

Devatenáctiměsíční Ellie-May Minshull-Coyle žila se svou mámou Lauren Coyle jejím přítelem Reecem Hitchcottem (20) a jejich nájemcem Connorem Kirbym (20) v dvoupokojovém bytě v anglickém Prestonu. Podle informací britského deníku Daily Mail všichni v domě, v němž trojice s batoletem žila, věděli, co se v bytě děje, nikdo však policii neinformoval.

„To dítě mě dnes večer pěkně štve,“ psala svým přátelům osudný večer minulý rok v březnu. Ten večer psala i svému otci Seanu Coyleovi, jemuž si stěžovala, že její dcera už dvě hodiny v kuse pláče, ale že za ní nehodlá jít, aby ji utišila. Vyděšený dědeček neváhal a rozjel se k nim domů, aby svou vnučku zkontroloval. Když však přišel k postýlce malé Ellie, bylo už pozdě. Holčička nedýchala. Pomoci malé dívence nedokázali ani přivolaní lékaři.

Příčinu úmrtí bezbranného dítěte prokázala až nařízená pitva. Holčička byla příliš těsně spoutaná hlavou dolů a udusila se. Policie poté začala případ vyšetřovat a odhalila tak děsivé pozadí dívčiny smrti. Podle lékařů matka svou dceru takto spoutávala opakovaně! Týrala ji však i jinak. Její postel byla umístěna v obrovské kleci, která byla zakryta různými hadry, aby do ní nepronikalo světlo. V místnosti nesvítila žádná světla a přes okno byla položena matrace. Trojici policie zatkla a obvinila z vraždy.

knihomol ( 7. října 2018 09:42 )

neserte lidi a okamžitě veřejné popravy vykostit,vyvrhnout a hodit hyenám!

jasnovidec01 ( 6. října 2018 23:06 )

jediné slovo !!!!! k.u.n.d.a

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání