Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kamarádovi uřízl hlavu a donesl ji na policii: Chtěl mi sbalit matku!

Autor: chal - 
2. října 2018
12:53

Dělník Pashupati (24) z jihoindického města Srinivaspur donesl na policejní stanici hlavu bývalého kamaráda Girishe (†35). Policistům se přiznal, že mu ji vlastnoručně uřízl. Šlo prý o pomstu za to, že se jeho bývalý kamarád pokusil svádět mu matku.  

Pashupati a Girish byli kamarádi od dětství. Jejich přátelství ale zničil už před třemi lety nepříjemný incident. Girish flirtoval s Pashupatiho matkou, kterému se kamarádovo chování vůbec nelíbilo. Konflikt skončil rvačkou. Jsou zkrátka hranice, které nesmí překročit ani nejlepší přítel.

Místní rada starších Girishe varovala, aby nepřístojného chování vůči starší ženě okamžitě zanechal. Pashupati se pro něj neúspěšně dožadoval přísného trestu. Když se ho nedočkal, začal plánovat brutální pomstu.

Tři roky v sobě zhrzený muž dusil hněv. Křivdu „napravil“ až v sobotu. Řekl Girishovi, že mu odpouští a pozval ho k sobě domů. Dali si spolu čaj a vydali se na motorce na vyjížďku.

Pashupati stroj po chvíli zastavil na opuštěném místě a Girish rázem pochopil, že mu starý známý jeho hřích ani v nejmenším neodpustil.

Upozornění: Video není vhodné pro slabší povahy.

 

Pashupati na něj totiž zaútočil a uřízl mu hlavu. Nevšední suvenýr pak v zakrvácené košili odvezl na 20 kilometrů vzdálenou policejní stanici ve městě Chickmangaluru v regionu Karnataka, kde se k vraždě přiznal.

S podobně krvavými scénami se indičtí policisté poslední dobou setkávají stále častěji. Jen během září dva muži uřezali hlavy svým manželkám, které podezřívali z nevěry. Známý je také případ muže, kterého při vraždě nezletilé dcery napadla rozzuřená kráva.

Video: Dívka utekla z domova se svým přítelem. Odplata byla krvavá.

Upozornění: Záznam není vhodný pro slabší povahy.

Video  Otec zavraždil svou nezletilou dceru, na pomoc jí přispěchala rozzuřená kráva  - YouTube
Video se připravuje ...

Monikay ( 6. října 2018 20:17 )

Dosti primitivní lidé, civilizace ještě nedorazila....

PPP150W ( 2. října 2018 14:20 )

Girish flirtoval s Pashupatiho matkou, kterému se kamarádovo chování vůbec nelíbilo.....opravdu hezky sestavená věta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání