Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Krvavý zločin v Domašíně: Žena našla doma mrtvou dceru a partnera. Zabil ji a pak sebe?

Autor: lac - 
26. září 2018
17:47

Co může být pro matku strašnějšího než najít své nejbližší mrtvé? Právě to se v úterý večer stalo ženě v malé obci na severu Čech. Ve svém domě objevila dceru a svého druha bez známek života. A na první pohled bylo jasné, že tady došlo ke krveprolití! 

Do obce Domašín, kde žije jen pár set stálých obyvatel, se okamžitě sjela policejní auta. Ve vyšetřování na místě krajští kriminalisté pokračovali v noci i ve středu dopoledne. „V úterý 25. 9. byly nalezeny dvě osoby bez známek života – mladistvá dívka (15–18 let, pozn. red.) a dospělý muž. Kriminalisté od počátku prověřují i verzi, že jedna z těchto osob se podílela na smrti druhé,“ potvrdila včera policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podle zjištění Blesku pravděpodobně muž (asi 45) zavraždil dceru své družky. Obě mrtvá těla měla najít právě matka zavražděné. Okolnosti tragédie však zatím zůstávají zahaleny tajemstvím a policie je s ohledem na věk dívky skoupá na slovo. Ví se jen to, že oba dospělí pracovali jako ošetřovatelé exotických zvířat.

„Je to tak strašná tragédie. Pro nás pro všechny, že vůbec nevíme, jak se máme chovat, až přijde do práce. Je moc hodná a obětavá,“ řekla kolegyně osudem zkoušené ženy. „Vůbec si neumím představit, že chlap, se kterým žiju, mi třeba zabije dceru,“ dodala žena. Pár hodnotili dobře i sousedé. „V obci bydleli asi dva roky. Byla to slušná rodina, nečekala bych to,“ řekla jedna ze stálých obyvatelek obce.

Policie nařídila soudní pitvu u obou mrtvých. „Kvůli objasnění přesné příčiny úmrtí,“ dodala Bartošová. Na místě k zajišťovaní důkazů pomáhala pořádková služba a psovod se psem.

Arnyk ( 26. září 2018 20:59 )

Další případ sexuálně motivovaného činu s následnou sebevraždou pachatele? Nebo dělala matka pasáka své dceři s vidinou peněžního zaopatření?

nika70 ( 26. září 2018 19:00 )

To vypadá na sexuální zneužívání a strach z prozrazení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání