Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V limuzíně smrti zemřely čtyři sestry: Jedna měla pár měsíců po svatbě, na druhou doma čekaly děti

Autor: rc - 
8. října 2018
18:46

V sobotu došlo v americkém státě New York k tragické nehodě. Limuzína tu obrovskou rychlostí narazila do zaparkovaného auta. Při nehodě zemřelo dvacet lidí, mezi nimiž byly i čtyři sestry Abigail, Mary, Alison a Amy. Ty spolu s manželi a přáteli mířily na narozeninovou oslavu.

K tragédii došlo v městečku Schohaire v americkém státě New York v sobotu odpoledne. Řidič limuzíny, která mířila narozeninovou oslavu, nezastavil na křižovatce a narazil do zaparkovaného SUV před kavárnou. Při nehodě zemřelo dvacet lidí. Osmnáct lidí uvnitř limuzíny a dva chodci. Podle tamních úřadů se jedná o nejhorší nehodu od tragické události z roku 2009, kdy při letecké havárii zemřelo padesát lidí.

Mezi tragicky zesnulými jsou i čtyři sestry Abigail Jackson, Mary Dyson, Allison King a Amy Steenburg, které seděly v limuzíně spolu se svými manželi a přáteli. „Můj bratr a jeho žena jsou zničeni,“ řekla teta dívek. „Nevím, jak to říct. Nemůžete se prostě jen tak smířit s takovou tragédií, při které přijdete o čtyři dcery,“ dodala.

Amy prožívala nejšťastnější období svého života. Za svého manžela Axela Steenburga se provdala teprve v červnu. Na Facebook den před smrtí napsala: „Nedokážu slovy popsat, jak tě miluju“. V limuzíně navíc seděl i Axelův bratr Rich. Abby se svým manželem Adamem vychovávala dvě děti, šestnáctiletou Abby a čtyři roky starého Archera. Děti v jednu chvíli tak ztratily oba rodiče.

Domů se nevrátila ani Mary Dyson se svým manželem Robertem a sestrou Allison. V limuzíně navíc seděli další novomanželé. Erin McGowan se brala se svým manželem Shanem stejně tak jako Amy v červnu. Jejich manželství kvůli tragické události trvalo pouhých pár měsíců.

Podle Washington Post si skupinka pronajala limuzínu na poslední chvíli. Plánovali totiž, že na místo oslavy je dopraví autobus, ovšem ten se rozbil, a tak museli změnit plán. Nasedli proto do limuzíny, kterou řídil Scott Lisinicchia, který též nehodu nepřežil.

nika70 ( 8. října 2018 23:58 )

Musel jet jak prase...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání