Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jižní Čechy vyděsili dva mrtví: Jedno tělo našli v yacht klubu, další v lese

Autor: yks - 
8. října 2018
10:20

Už v sobotu ráno přijali policisté oznámení o nálezu těla v Yacht clubu Černá na Lipenské přehradě v Pošumaví. Zhruba metr od hráze se nacházelo mrtvé tělo. Dalšího mrtvého muže nalezli lidé v lese u obce Malonty na Českokrumlovsku.

Policejní potápěči museli vyzvednout tělo utonulého seniora, které se podle informací serveru Deník.cz nacházelo asi metr od kamenité hráze. Podle všeho 81letý senior uklouzl a upadl do vody, odkud se už nedokázal dostat.

To ostatně potvrdil i policejní mluvčí Milan Bajcura. „Dle zjištěných skutečností pravděpodobně při pohybu u kamenité hráze sklouzl do vody, kde, bohužel, zůstal,“ sdělil. Přestože okolnosti nasvědčují tomu, že k tragédii došlo bez cizího zavinění, policie pro jistotu nařídila soudní pitvu. Jejím cílem je zjistit přesnou příčinu úmrtí.

Jihočeští policisté ovšem od nedělního dopoledne vyšetřují ještě jedno úmrtí, k němuž došlo nedaleko Kaplice na Českokrumlovsku. Výletníci totiž v neděli nalezli u obce Malonty mrtvého cyklistu.

„Na místo vyjeli nejen dopravní policisté, ale zároveň kriminalisté téhož odboru. Také se na místo dostavil lékař záchranné služby, který po ohledání těla mohl jen konstatovat smrt,“ popsal Bajcura.

 

Přestože také v tomto případě určí skutečnou příčinu smrti až pitva, zdá se jako pravděpodobné, že muž pravděpodobně nezvládl řízení při jízdě po lesní cestě, při pádu si těžce poranil hlavu a tomuto zranění podlehl.

majojo ( 8. října 2018 11:32 )

No to chápu, že jsou z nálezů dvou těl, zřejmě sériového vraha, dejme tomu budějovičtí zcela zděšení. strčte už si ty svoje senzace do zadele, bulváři. mimochodem, vedete spokojený rodinný život, když můžete takhle úchylně psát?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání