Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

FOTO DNE: Takhle jste Zemana ještě neviděli. Limuzínu vyměnil za dodávku

Autor: trm - 
21. října 2018
18:30

Velmi netradiční způsob dopravy zvolil prezident Miloš Zeman při cestě na jednání s týmem svých poradců. Místo luxusní limuzíny, kterou brázdí silnice běžně, totiž nasedl do obyčejné staré dodávky. S experty hlava státu jednala o energetice. Zeman si letos vyzkoušel i další ne zcela tradiční dopravní prostředky. V létě se svezl se slovenským prezidentem Andrejem Kiskou parním vlakem, společně pak oba státníci vyzkoušeli i kočár s koňským spřežením.

Prezident Miloš Zeman většinou na svých cestách využívá luxusní limuzínu. Letos s Andrejem Kiskou jeli historickým parním vlakem, dokonce dvakrát svezl letos českou hlavu státu kočár s koňmi. 

Prezident ale nevyužívá vozidla jen na delší trasy. Například na výstavě Země živitelka brázdil poslední dva ročníky areál ve vozíku. V golfovém vozíku projel i farmu Čapí hnízdo. Při loňské návštěvě Číny byla na Zemanovi několikrát znát únava a měl potíže s chůzí. Okolí mu muselo často pomáhat při chůzi a při společné fotografii státníků na summitu k Hedvábné stezce na něj ostatní politici včetně Vladimira Putina museli čekat, než jej k místu focení přivezl vozík.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

slovan1954 ( 22. října 2018 20:24 )

I pro ně platí: Memento mori,memento mori!!!

slovan1954 ( 22. října 2018 20:21 )

bawir ( 22. října 2018 15:55 )

Podle protokolu prezident nesmí!! jiným vozem než jemu určený a s určenou posádkou.

irena.toledo ( 22. října 2018 15:21 )

Maskoval se tak před nemožnými novináři, a úspěšně.

cid2000 ( 22. října 2018 11:48 )

Pražská kavárna je úplně v ha.jz.lu z toho jak si z nich dělá Zeman srandu.To samé platí i o novinářích!Prostě se tím baví!!Pražská náckovská kavárna a novináři tady chtějí hezkou loutku co vypadá skvěle,skvěle se klaní,stojí v řadě a drží hu-bu, ale nezajímá ji co dělat pro lidi.Chtějí na Hradě hezkou učesanou ovladatelnou nulu bez názoru!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa