Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena odmítla koupit alkohol a cigarety. Alkoholička jí za to ukousla nos!

Autor: msj - 
17. července 2018
17:57

Neidentifikovaná oběť (28) si vyrazila do baru se svou sousedkou a její kamarádkou, Jessicou Collins (41). Po nějakém čase se vracely k domu oběti, kde na ni Collins zaútočila poté, co jí odmítla koupit pivo a cigarety.

Žena z amerického Texasu byla zatčena poté, co údajně ukousla a spolkla nos ženy, která jí odmítla koupit alkohol a cigarety.

Moje kamarádka byla napadena psychicky narušenou osobou poté, co ji pobídla, aby opustila její pozemek. Místo toho, aby odešla, se na mou kamarádku vrhla, ukousla jí nos a spolkla ho,“ říká popisek k fotce ukousnutého nosu na stránce GoFundMe.

Tu přátelé oběti založili, aby se vybrali peníze na plastickou operaci. Doktoři oběti doporučili, aby šla pod kudlu co nejrychleji, aby předešli dalším operacím. Problémem ale je, že oběť není pojištěná.

Operace totiž vyjde na pěkných 12 tisíc dolarů (necelých 265 tisíc korun). K tomu všemu si lékaři řekli o platbu předem. K pondělnímu večeru bylo již vybráno 692 dolarů z celkové částky.

Oběť se svěřila kanálu ABC13, že od návratu z nemocnice neopouští svůj pokoj, protože to je jediné místo, kde se cítí bezpečně.

Jednačtyřicetiletá Jessica Collins byla obviněna za útok a úmyslné zranění.

 

cocumysvole ( 17. července 2018 20:14 )

Taková pakáž se u nás už vyskytuje taky. Máme se na co těšit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání