Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž utratil téměř 700 tisíc, aby vypadal jako vesmírný elf! Teď chce odstranit i svůj nos

11. července 2018
21:28

Argentinec Luis Padron (25) utratil již téměř 700 tisíc, aby pomocí plastické chirurgie dosáhl svého vysněného vzhledu a vypadal jako „vesmírný elf.“ Ani to mu ale nestačilo a chce jít ještě dál. Nyní má v plánu si pořídit i nos, který vůbec nebude vypadat jako lidský.

Podle Daily Mailu Padron navštívil doktory Paula Nassifa a Terryho Dubrowa, protože věří, že to jsou jediní plastičtí chirurgové na světě, kteří mu jsou schopni splnit jeho sny.

„Primárně se specializuji na transformaci do vesmírných elfů. Jsou to válečníci lásky, světla a chrání Zemi před zlými mimozemšťany a takovýchto věcí,“ řekl Luis Padron v upoutávce na nový seriál Botched.

Blázen do fantasy věří, že elfové jsou bledí, mají velké oči a nevýrazné rysy. Právě to je ta krása, ve kterou Padron věří a do které se chce převtělit.

Pětadvacetiletý Luis Padron se do andělů, elfů a celkově fantasy zamiloval poté, co byl v dětství šikanován. Právě od té doby se jeho mysl ubírala tímto směrem.

Za ta léta už si nechal vytrhat všechny vlastní vlasy, podstupuje botoxové operace, má za sebou více než 40 plastických operací a také laserové bělení kůže, aby odstranil své pihy.

Před pár lety se dozvěděl o experimentální metodě, která je schopná změnit barvu očí. Neváhal a rozhodl se ji podstoupit.

„Chtěl jsem mít fialové oči, jako elfové mívají, ale ve finále jsem skončil s temnou šedivou a vůbec se mi to nelíbí,“ přiznal se Luis. Právě proto má v zásobě více než 500 kontaktních čoček všech barev.

Nebyla to jediná procedura, která nedopadla tak, jak by si Luis představoval. Když šel na operaci s nosem, nechal si udělat také liposukci čelisti, aby dokonale vymazal své rodinné rysy.

„V rodině jsme hodně hubení, ale na krku máme hodně tuku,“ vysvětluje Luis v novém pořadu. „Naneštěstí to není ta malá, elfí tvář, kterou bych chtěl jednoho dne mít.“

Luis se teď chystá za doktory Nassifem a Dubrowem, protože věří, že tito dva jsou jediní, kteří mu dokážou udělat dokonalý nelidský" nos a vymazat všechny rysy. 

„Chci, aby můj nos a čelist byly menší a více symetrický. Chci si splnit sny a dosáhnout toho, co jsem si předurčil."

 

hirenaa ( 11. července 2018 21:52 )

to je děs

y1xcvbnm ( 11. července 2018 21:45 )

další blb

Zobrazit celou diskusi