Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Radost pašeračky Terezy u soudu: Přišla za ní kamarádka propuštěná na kauci

Autor: shp - 
26. června 2018
05:11

Soudní tahanice točící se kolem české pašeračky Terezy H. (22), kterou zadrželi v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu, neberou konce. Stání za stáním je stále odročováno. Blonďatou Češku však ve vězení potěšila návštěva, kterou rozhodně nečekala.

Za Terezou se totiž podle zdroje Blesk.cz přišla podívat kamarádka! Šlo o ženu, se kterou se skamarádila ve vězení. Přítelkyně, které je kolem 60 let, se do vězení dostala také kvůli drogám.

Byla však propuštěna na kauci a na svůj soud čeká na svobodě. Na usměvavou Češku však nezapomněla a přišla ji k soudu podpořit. Pouto, které mezi nimi vzniklo, je evidentně silné.

Blonďatá Češka jinak svůj čas, který musí nuceně trávit za mřížemi věznice, věnuje psaní. Rozhodla se, že o svém komplikovaném osudu napíše knihu. Zážitků pro ni má jistě dost.

Tereza byla zadržena 10. ledna na pákistánském letišti. Ve skrytém dnu svého zavazadla měla devět kilogramů vysoce kvalitního heroinu. Za pašování se v zemi udílí až trest smrti. Cizincům se však většinou vyhýbá.

KontraZeman ( 27. června 2018 21:02 )

To víš, obecního blázna zas chytá fantas. Hlavně, že si manžel s milencem dobře rozumí Já zase děkuji bohu, že blábolu neznám osobně. Už takhle to stačí Nedejbože mít něco takového v sousedství.. fujtajfl.. ještě, že je Praha tak velká.

Stanley1000 ( 26. června 2018 13:28 )

A TO Věčné, co by v eskortservisu atd. je co? Napsal jsem přisprostlého, jikoli sprostého. Jinak tyto mé výpady jsou ku blabolimasitak č.2, čili klonu.

kombucha ( 26. června 2018 13:10 )

A nebylo by od věci,kdyby začala i malovat obrazy a doplnit tu svou knihu nějakou prasárničkou,abysme byli v obraze,jak její komplikovaný život vypadal

sores ( 26. června 2018 09:46 )

Hlavně ať nezapomene do té knihy napsat,že byla prodejnou k.u.r.v.ou co dávala sex za prachy!!!!!! Slušné zaměstnání jí nezajímalo!

syrucek ( 26. června 2018 09:18 )

Dobrá šíza

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání