Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Poslední minuty před popravou Kuciaka a jeho snoubenky! Zveřejnili kamerové záběry

Video se připravuje ...
14. května 2018
10:35

Vystoupili z auta a za pár desítek minut byli mrtví! Kamerové záběry z budovy nedaleko domu novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové ukázaly poslední okamžiky před jejich smrtí. Vidět je už měla možnost i matka zavražděné ženy, kterou pochopitelně silně otřásly.

Poslední záběry před smrtí novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky zveřejnila slovenská televize JOJ, která je získala od starosty obce Velká Mača Štefana Lancze. "Policie nám vrátila ta dvě nahrávací zařízení 27. 4. Všecko jsme dostali nazpět v takovém stavu, v jakém jsme to odevzdali. I ta data jsou tam nedotčená," řekl televizi.

Kamera, která je umístěna blízko novinářova domu, zachytila poslední jízdu mladého páru jejich vozem. Na záběrech je vidět, jak v čase 18:27 vyjíždí Martina Kušnírová autem na hlavní silnici směrem do Galanty, kde měla vyzvednout Jána. Tomu se den předtím porouchalo auto. Chtěli z něj proto vyndat baterii a odvézt ji domů nabít. Zpátky se vraceli v 19:03.

To potvrdila i matka zavražděné Martiny Zlatica Kušnírová, která záběry viděla. "Byly tam sice vidět jen obrysy postav, ale šlo o dva lidi. V podstatě to byly poslední momenty, které je zachytily živé. Bylo to dost rozmazané a neidentifikovatelné, ale prožívala jsem zvláštní pocit," řekla Novému Času.

Poprava mladého páru se podle všeho odehrála jen o pár desítek minut později. "Sledovala jsem jejich poslední okamžiky, kdy vůbec netušili, co je čeká po příchodu domů," dodala zdrcená matka.

Fotogalerie Zavražděný novinář Ján Kuciak 58 fotografií

Minulý týden slovenská prokuratura konečně prohlásila, že v případu došlo k posunu.  "Cílem útoku byl patrně pouze Kuciak a nikoliv Kušnírová," řekl novinářům slovenský generální prokurátor Jaromír Čižnár. Prokuratura a policie podle něj navíc pochybily při vyšetřování několika kauz spojovaných s italskými podnikateli, o kterých Kuciak ve svém nedokončeném článku psal.

Vše o vraždě novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Video  Starosta obce Velká Mača odhalil kamerové záznamy ze dne vraždy Jana Kuciaka  - tv Joj
Video se připravuje ...

Gemmy ( 14. května 2018 21:07 )

Bylo to připravené. Vrah je znám od začátku, ale na veřejnost to nesmí proniknout.Teď jde jen o to,co veřejnosti předhodit.

ellka ( 14. května 2018 17:54 )

Tiez je otazka, ci sa s nimi nepriviezol aj vrah. Ale o tom ze ho dobre poznali svedci aj to, ze s nim pravdepodobne Martina ostala sama. Ked dostanem cudziu navstevu, tak si nevybavujem take veci, akoze idem do pivnice a necham priatelku s cudzim.

ellka ( 14. května 2018 17:45 )

Je. Hlavne ked matka zavrazdenej predvadza to co predvadza, dokonca v kostole v den ked mali sobas robia omsu, dookola hovoria o ich laske, ale nepochovali ich vedla seba.

Milann ( 14. května 2018 16:43 )

Není to divné když se tak milovali že je pohřbili každého jinde.Kdo ví jak to bylo.

PetrSP7 ( 14. května 2018 13:03 )

Tvl ty by ses měl nechat vyšetřit ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání