Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Chlapce v kralupské firmě zabil patrně kus železa: Byl za otcem v práci

Autor: dce - 
26. listopadu 2017
13:12

Tragédie, která se stala v sobotu v Kralupech nad Vltavou, má smutnou dohru. Teprve 15letý chlapec, na kterého spadlo těžké břemeno, se byl v místní firmě podívat za otcem. Je tak možné, že za chlapcovu smrt bude v očích policie zodpovědný právě otec.

K nehodě došlo kolem čtvrté hodiny v sobotu odpoledne v kralupské firmě Valsabbia, která zpracovává betonářskou ocel. Na teprve 15letého chlapce spadl údajně kus železa z vysokozdvižného vozíku. 

Na místo byl přivolán i vrtulník záchranné služby, odlétal ovšem prázdný. „Po příjezdu záchranné služby byl zraněný v bezvědomí, utrpěl velmi vážná zranění a přes maximální úsilí záchranářů zemřel na místě,“ uvedla mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.

„Odpoledne jsme přijali oznámení, že v jedné z firem v Kralupech nad Vltavou došlo k pracovnímu úrazu. Vzhledem k tomu, že se jedná o mladistvou osobu, nebudeme poskytovat další informace,“ řekla policejní mluvčí Michaela Nováková.

Podle serveru iDnes.cz vzal mladíka do firmy otec, který zde pracuje. Možná bez vědomí zaměstnavatele. Zda bude za smrt nezletilého chlapce zodpovědný otec či firma, teď rozhodne vyšetřování. 

Monikay ( 26. listopadu 2017 14:39 )

Tak otce už určitě trestat nebudou, to se v takovém případě nedělá...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání