Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z vraku auta vytáhli živé jen jedenáctiměsíční miminko, matka i její přítel zahynuli

Autor: aba - 
6. listopadu 2017
21:54

Tragická dopravní nehoda, která stála život mladou maminku (†18) i jejího přítele (†23),  se stala v sobotu okolo třetí hodiny ráno poblíž města Swansea v Anglii. Z vraku auta záchranáři vytáhli jedenáctiměsíční miminko, které jako jediné přežilo.

V sobotu v noci kolem třetí hodiny ráno vyhasl život dvou mladých lidí. Třiadvacetiletý Jason Thomas řídil Peugeot 206, ve kterém seděla jeho osmnáctiletá přítelkyně Naomi Carter. Na zadní sedačce seděl připoutaný její jedenáctiměsíční syn Brogan, který měl v osudnou chvíli velké štěstí.

Podle policie, která nehodu vyšetřuje, totiž Jason ztratil kontrolu nad řízením, auto se dostalo do smyku a narazilo do lampy u silnice. Střet byl fatální jak pro řidiče, tak i pro mladou maminku a oba na místě zemřeli. Záchranáři ale z vraku auta vytáhli malého chlapce, který jako zázrakem přežil jen s lehkým poraněním hlavy.

„Malý Brogan přišel o svoji milující maminku, která mu byla naprosto oddaná. Sama přišla o otce, když byla malá, a to ji velice poznamenalo. Když ale přišel na svět její chlapeček, úplně to změnilo její pohled na svět a byla strašně šťastná. Mateřství si velice užívala a na svého Brogana byla velice hrdá,“ popisuje nejlepší kamarádka mrtvé Naomi.

Jason a Naomi se prý znali většinu svých životů, ale teprve nedávno se z nich stal pár. Bohužel jejich mladé životy ukončila nehoda, když přejížděli z bytu Naomi do toho Thomasova. Po něm zůstala půlroční dcera z předchozího vztahu. Policie nehodu vyšetřuje a má podezření na vysokou rychlost, proto shání případné svědky, kteří by mohli vypovídat.

Video: Dívka (†3) zemřela při autonehodě. Seděla na klíně nepřipoutaného otce

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání