Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž (69) se pohádal se sestrou (†75): Nechtěla mu dát peníze, tak ji zabil sekerou

Autor: bop - 
13. listopadu 2017
05:40

Vražda mezi sourozenci přímo před domem a za bílého dne! Muž (69) po hádce zarazil své sestře (†75) do hlavy sekeru. Soud v Nitře ho v sobotu poslal do vazby. 

V Rajčinách nedaleko Topolčan došlo k brutálnímu zločinu. Bratr zde měl zavraždit vlastní sestru, a to ještě otřesným způsobem za pomoci sekery. Podle sousedů byl z domu před tragédií slyšet hlasitý křik a zvuky odpovídající drsné hádce. 

Sourozenci se podle slovenského serveru tvnoviny.sk hádali kvůli penězům, které mladší bratr po sestře vyžadoval. Ta mu je odmítala dát, protože muž často pil a sestra se oprávněně obávala, že je zase propije. Navíc býval její bratr po alkoholu často agresivní a mimo kontrolu. 

Podle sousedů trpěl agresivní muž schizofrenií. V osudný den před ním jeho starší sestra utekla z domu na ulici, kde si sedla na lavičku. Rozlícený muž jí však do hlavy zasáhl sekerou. Takové poranění neměla žena šanci přežít. 

Druhá sestra nalezla umírající napadenou ženu, když se vracela domů ze hřbitova. Přes pokusy o záchranu však seniorka podlehla. Batra zadržela policie záhy po činu. Nejprve setrvával v policejní cele, nitranský soud ho však v sobotu poslal do vazby. Muži hrozí až 25 let za mřížemi. 

 Podívejte se na video:

jasnovidec01 ( 20. listopadu 2017 23:13 )

dědkovi není třeba dávat doživotí....má to zapár do hrobu...budou ušetřené peníze za jeho pobyt..haha

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání