Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Královská hostina dvojnásobného vraha před popravou: Na čem si pochutnal?

Autor: shp - 
10. listopadu 2017
11:05

Američan Patrick Hannon (†53) byl za dvojnásobnou vraždu z roku 1991 odsouzen k trestu smrti. Před popravou smrtící injekcí ho navštívila jeho manželka a dopřál si vydatné poslední jídlo. Co snědl, než ho zabil jed v žilách?

Před 28 lety došlo v bytě Brandona Snidera (†27) ke konfliktu, při kterém byl ubodán k smrti. Podle obžaloby právě Hannonem. Ten poté zastřelil i dalšího kamaráda Roberta Cartera (†28). Vraždění však vždy popíral. Soud ho ovšem uznal vinným ze smrti obou mužů a odsoudil ho k popravě ve Floridské státní věznici smrtící injekcí.

Před smrtí navštívila Hannona jeho manželka. Poté si dal vydatné poslední jídlo, na které má každý k popravě odsouzený vězeň nárok. Hannon si pochutnal na hovězích žebírkách s bramborami, závitku, vanilkové zmrzlině a čaji. Poprava nastala ve středu deset minut před devátou hodinou večerní.

Předtím, než vydechl naposledy, odsouzený prohlásil: „Doufám, že tato poprava přinese rodině Carterových pokoj. Přeji si, abych mohl udělat víc, abych Roberta zachránil. Nikoho jsem nezabil.“ Příbuzní čekající na popravu na něj ale křičeli: „Do prd*le s tebou!“ Poté, co byl prohlášen za mrtvého, radostí hlasitě tleskali.

Video: Poprava nacistického pohlavára

vosavopruz ( 10. listopadu 2017 14:06 )

jak si někdo může pochutnat na jídle před popravou,to jsou zase kecy

sores ( 10. listopadu 2017 13:38 )

Jejda, měl zdrhnout do prostoduchého Česka korupčního a žil by. U nás by dostal max. do 20ti let pokud vůbec, rozhodně ne smrt!! USA je v tomto super!!!! Smrt za smrt a ne si hrát na hodné jako u nás a nespravedlivé!! Kdo je boháč ten se vyplatí z trestu u nás. Soudci,advokáti,právníci milují velké prachy jako každý a tak jde spravedlnost stranou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání