Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lauře hrozí v Egyptě poprava za prášky proti bolesti: Dostaňte mě z pekla!

Autor: aba - 
6. listopadu 2017
10:28

Laura skončila v egyptském vězení za domnělé pašování drog. Svému egyptskému příteli vezla léky proti bolesti, které měla z Británie, jenže v Egyptě jsou tyto léky nelegální. Laura, které hrozí 25 let vězení nebo dokonce i poprava, teď prosí z vězení o záchranu.

Třiatřicetiletá Laura Plummer z Británie má pořádný problém. Před čtyřmi lety se během dovolené v Egyptě zamilovala do animátora Omara a od té doby za ním pravidelně jezdí. Omar už má ale muslimskou manželku a tři děti, a dokonce je i prý seznámil s Laurou. Ta měla i podepsat papír, který ji dovoloval vystupovat jako jeho „manželka“ pokud byli v Egyptě. V Británii ale dokument platný nebyl, navíc Omar má mít i další milenky.

Před zhruba měsícem, kdy za ním jela Laura naposledy, vezla mu i léky proti bolesti, které jsou na předpis. Omara mají bolet záda po prodělané autonehodě. Jenže Tramadol, který stál v lékárně necelých sedm set, je v Egyptě nelegální a na černém trhu by měla lahvička s léky hodnotu kolem osmi tisíc. Nicnetušící Lauru tak zatkli za pašování drog a zavřeli v místním vězení.

Podle její rodiny tam žije v otřesných podmínkách. „Je strašně vyděšená. Je tam zavřená s pětadvaceti jinými ženami v jedné cele, která má pět na pět metrů. Je to jako klec, kde nejsou ani postele a záchod je jen díra v zemi. Ukradli jí šperky, boty i jídlo,“ vypráví o otřesných podmínkách Lauřina vězení Jayne Sinclair, její sestra.

Laura sama prosí o pomoc ve vzkazu, který se ji podařilo z cely poslat. „Prosím, pomozte mi dostat se pryč z tohohle pekla. Nevím, co se děje, jsem vyděšená, neměla jsem tušení, že dělám něco špatného,“ pláče uvězněná žena.

Její rodina jede v týdnu do Egypta na třetí soudní jednání. Podle matky zavřené ženy má na sobě stále to stejné oblečení, ve kterém přiletěla. U soudu jí za pašování hrozí 25 let nebo i poprava. Lauru už zastupuje právník, kterého jí doporučila ambasáda, a tak doufá, že se z problému dostane.

Video: Stalo se v hotelu, kde vraždil Kramný: Plavčík prý chtěl sex po Češce a pak přišel útok

Video  Stalo se v hotelu, kde vraždil Kramný: Plavčík prý chtěl sex po Češce a pak přišel útok  - Slávka Červená
Video se připravuje ...

bandour ( 6. listopadu 2017 13:23 )

Plně s Vámi souhlasím, trest smrti pro debilky je adekvátní.Žádná lítost

dandova ( 6. listopadu 2017 13:09 )

spania ( 6. listopadu 2017 12:16 )

Nevím,co ji lákalo na chlapovi,který má ženu,děti,další milenky a nemá s ním žádnou budoucnost.A každý by si měl nechat předepisovat prášky,které jsou v jeho zemi k léčbě bolestí určené a které tam běžně dostane.

andorea ( 6. listopadu 2017 11:20 )

A Omar mezitím vesele loví další blbky...

sores ( 6. listopadu 2017 11:16 )

Každá co si vezme čmouda musí počítat s tím že na to dojede!!Je to otázka času a dobře jí tak!! Každý strůjcem života svého. Ať si pomůže sama za své prachy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání