Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šílenec napadl matku s dcerou: Holčičce (†18 měs.) uřízl hlavu a chodil s ní po ulici

Autor: lm - 
20. září 2017
20:40

Šílenec (42) v ruském městě Astrachaň napadl matku s dcerou a 18měsíční holčičku brutálně zavraždil. Muž dítěti uřízl hlavu a pak s ní chodil po ulici. Matku holčičky pobodal, útok ale naštěstí přežila.

Útočníkem byl podle ruských médií 42letý Mikhail Elinsky, který byl nedávno propuštěn z psychiatrického léčení. Muž napadl svou neteř Tatianu, která předtím opakovaně prosila úřady, aby ho z psychiatrie nepouštěli.

Šílenec napadl Tatianu, když šla na procházku se svojí dcerou Natalií. Už jsme se chystaly jít ven a moje dcerka seděla na tříkolce. On ji chytil a odtáhl do kuchyně. Pak zavřel dveře a začal ji řezat,“ popsala zoufalá matka, která se dceru snažila zachránit, ale strýc ji pobodal do břicha a poté její dceři uřízl hlavičku.

Mikhail Elinsky následně s hlavičkou holčičky vyšel na ulici a policii trvalo půl hodiny, než ho zpacifikovali. Šílenec skončil s třemi střelnými ranami v nemocnici. Tam zraněním podlehl.

Elinsky byl v psychiatrickém léčení kvůli tomu, že před šesti lety v tom samém městě pod vlivem alkoholu zavraždil prodavačku. Muži byla diagnostikována paranoidní schizofrenie. Z nemocnice ho ale před nedávnem propustili s tím, že je „zdravý“.

Matka nemocného muže uvedla, že si Elinsky stěžoval, že děti jeho neteře dělají hluk v domě, ve kterém všichni bydleli. Čtyřletému chlapci ale nic neudělal, zaměřil se jen na menší holčičku.

Video: Hrůza v moskevském metru: Chůva v černém usekla hlavu 4leté holčičce

Video  Hrůza v moskevském metru: Chůva v černém usekla hlavu 4leté holčičce  - youtube.com
Video se připravuje ...

havhav ( 21. září 2017 04:56 )

 To je hnusne doba .....

lugno ( 21. září 2017 04:26 )

A dementnost "mislivce" dorazila az do Blesku!!!tenhle clovek asi neumi ani cist a ani psat,jinak by vedel ze je rec o Rusku a ne o te jeho "Ameryce". Hrubky v prispevku komentovat nebudu.on by to ten vul stejne nepochopil!!Divim se ze vi kdo byl Havel.asi mu to nekdo rekl a ted se tvari chytre.Boze to je chudak!!

villon ( 20. září 2017 22:17 )

Strašný, co se v tý Ameryce děje. Havlovština proniknula už i tam!!!

Nezadat ( 20. září 2017 21:02 )

Názorná ukázka jak nás islámští migranti mohou multikulturně obohatit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání