Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hlavu krásné Viktorie (†20) našli v botanické zahradě, před smrtí byla znásilněna

Autor: shp - 
8. srpna 2017
05:20

Krásná ruská studentka Viktoria Povesma (†20) si vyrazila večer ven s kamarádkami. Jenže po tahu ve městě Tomsk ji už nikdo neviděl. Rozjelo se rozsáhlé pátrání, které přineslo děsivý výsledek. Hlava Viktorie byla nalezena bez těla v botanické zahradě.

Rodiče vyhlásili po Viktorii pátrání, jakmile se neobjevila doma v neděli. Studentka se velmi těšila na setkání se svými bývalými spolužáky. Na něj ale nedorazila. O život krásné dívky se tak začali strachovat nejenom otec s matkou, ale i kamarádi.

Naděje, že bude dívka nalezena živá a zdravá vyhasly, když byla její hlava oddělená od těla nalezena od těla v botanické zahradě. V té podle Rusů na sociální síti Vkontakte.ru vyhaslo již několik lidských životů.

Ruská policie později zatkla muže (29), který se po výslechu k vraždě Viktorie přiznal. Vypověděl také, že ji před smrtí brutálně znásilnil. „V záznamech má bohatou historii sexuálních útoků,“ uvedli vyšetřující. Případ otřásl celým Tomskem.

Podívejte se na vysvobození americké oběti znásilnění Kaly:

Video  Záběry z momentu, kdy policie objevila a po dlouhých dvou měsících osvobodila unesenou Kalu Brown  - Youtube/Mike Hartman
Video se připravuje ...

jity ( 8. srpna 2017 08:50 )

No jo, za to ty musíš být fešák jako věšák. Byla to mladá hezká žena a smrt si nezasloužila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání