Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zabila matka postiženého syna a pak sebe? V jihlavském bytě našli dvě mrtvoly

Sídliště v Jihlavě.
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, shp - 
15. října 2016
19:15

Nedokázala se už starat o mentálně postiženého syna a rozhodla se proto ukončit život jeho i svůj? V jihlavském bytě našli policisté dvě mrtvoly. Podle všeho jde o matku a jejího zaostalého syna. Vše nasvědčuje tomu, že jde o vraždu a sebevraždu, policie je však na slovo skoupá.

Policisté na Vysočině vyšetřují úmrtí dvou lidí, potvrdil krajský policejní mluvčí Tomáš Procházka. Dva mrtví byli nalezeni v centru Jihlavy v panelovém domě ve Srázné ulici. "V současné době k celé záležitosti nebudeme vydávat žádné další informace," uvedl Procházka.

V poslední době policisté v Jihlavě vyšetřovali například vraždu trafikanta, která se odehrála loni 13. března v Dvořákově ulici. Za čin byl letos na 16,5 roku odsouzen pětapadesátiletý muž. Trest si odpykává v nejpřísnějším typu věznice. Podle rozsudku prodavače střelil zezadu do hlavy, oběť zemřela na místě.

Nejznámějším jihlavským případem v posledních letech ale zřejmě byla brutální vražda patnáctileté dívky z března 2013. Michal Kisiov byl za ní odsouzen k 25 letům vězení, Tomáš Zavřel dostal 22 roků a Jakub Doležal, který dvojici pomáhal s odklízením těla zavražděné, dostal dva roky vězení za přečin nadržování.

zdenekk_senior ( 16. října 2016 09:20 )

Vždyť to píšu, život s debilem jsou muka.

y1xcvbnm ( 16. října 2016 09:18 )

nedím se jí, pokud se už z toho pomátla , nenašla jiné řešení. A´t si to každý zkusí.Nepíše se jak měl být starý

zdenekk_senior ( 16. října 2016 08:26 )

Já se ji ani nedivím. Žít s postižencem je hrozný utrpení a já vím o čem píšu, protože vydržet žít s tím našim debilem zdenkkem, to je téměř nadlidský úkol. Možná ho taky sejmu, ale sebe ušetřím, aby nebyly následky tak tragické.

jiznicechy ( 16. října 2016 06:44 )

Kdyby jí, jak píšete, došla trpělivost, tak by ho do toho ústavu asi dala, že? Je jich plno, jen si vybrat Jen nesmí být ten člověk agresivní, nesmí mit takové a makové postižení, atd. Kolik takto postižených jste již do ústavu umístil? Šlo to jak po másle, co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání