Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trojnásobná vražda na Jičínsku: Psycholog mi řekl, ať do domu vůbec nechodím, prozradil Filípkův (†2) dědeček

Autor: dce, kon - 
15. srpna 2017
17:14

Víkendový masakr, který se ohrál v Lázních Bělohrad, stále šokuje. Bezcitný vrah zde zabil babičku Annu (†55), její dceru Markétu (†29) a vnuka Filípka (†2). Podezřelým se stal Markéty partner Martin P. (†29), kterého si policisté okamžitě odvezli. Filípkův dědeček se svěřil deníku Aha!, že mu psycholog doporučil do domu, kde k vraždě došlo, vůbec nechodit. Všude je patrně spousta krve.

„Psycholog mi říkal, abych tam vůbec nejezdil. Je tam takovej binec. Pojede tam nějaká firma, která to uklidí,“ popsal Aha! Jiří V. (54). V nedělním masakru přišel o exmanželku, dceru i vnuka. Vrah je patrně ubodal.

Podezřelým je Markéty partner Martin P., který skončil nejprve v policejní cele, kvůli jeho zdravotnímu stavu musel být ale převezen na psychiatrii. „Ani nevím, koho sejmul prvního. Každý byl jinde... Tam musel lítat s tím nožem,“ popsal tiše Jiří. Celá událost je pro něj jako zlý sen.

Právě jemu patří dům v Prostřední Nové Vsi v Lázních Bělohrad, kde rodina žila. Markéta s partnerem se tam přestěhovali teprve nedávno. Jiří jim bydlení nabídl, aby jim pomohl v těžké životní situaci. „Markéta bydlela s Martinem v Praze, ale neměli peníze na podnájem. Tak jsem je nechal u sebe zadarmo,“ vysvětlil s tím, že jim ještě pomáhal se stěhováním.

Martin totiž neměl řidičák, podle Jiřího o něj přišel kvůli drogám. „Když ho chytili, byl zfetovanej.“

„Je to magor! Sice vůbec nepil alkohol, ale pěstoval trávu, kouřil ji a taky bral něco tvrdšího,“ prozradil. Do vztahu s ním své dceři nemluvil, nebyl z něj ale zjevně nadšený. „Dříve chodila s Denisem a bydlela u něj na Kladně. Pak si našla tohohle. To to teda vyhrála.“

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

prvosienka ( 15. srpna 2017 23:42 )

dedo platil na dceru výživné _? tomu nerozumiem

Damielka ( 15. srpna 2017 21:49 )

 Je to strašný. Chudák děda💔. V jeden den přijde o dceru i o vnoučka dvouletého😿. Strašný. Ještě zavražděni. ... Dědovi a ostatním členům rodiny upřímnou soustrast🌹. Musí se cítit strašně.

villon ( 15. srpna 2017 21:27 )

Já se, upřímně řečeno, ani nedivím, že je tam bynec. Naopak bich se divil, kdyby tam nebyl.

buban ( 15. srpna 2017 21:24 )

Toho feťáckého vraha se v žádném případě nezastávám, no každopádně to nejspíš byla vskutku suprovní rodinka.No a teď bude dědek nejspíš zvracet do bulváru na pokračování-za provizi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání