Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůzné detaily masakru v Liberci: Vrah na Lucii číhal v pokojíčku syna!

Autor: mka, ljš - 
15. srpna 2017
05:00

Horor, který si vrah dopředu naplánoval? Tak se podle prvních indicií jeví případ vraždy a sebevraždy, ke které došlo v pondělí v Liberci. Marek N. (†42) tam spoutal a brutálně zbil svou bývalou přítelkyni, když si přišla vyzvednout syna. Zřejmě ale nepočítal s tím, že s ní přijede i tchyně (†62). Tu před domem ubodal a sám se pak oběsil.

Lucie se podle sousedů s Markem N. rozešla před několika měsíci. Do domu, ve kterém dříve společně žili, tak už jezdila jen, aby si vyzvedla syna Davídka, když ho měl zrovna v péči její expartner.

Tak tomu bylo i v pondělí. Rodiče se však u předání dítěte vůbec potkat neměli, Lucie předpokládala, že Marek bude jako obvykle v práci a ona si chlapce jen odveze. Vše se ale vyvinulo jinak…

Omámil syna

„Říkala mi, že když vešla do pokojíku, malej ji vůbec nevnímal, jako by byl pod práškama. A najednou tam přišel on, že je zabije,“ řekla serveru iDnes.cz sousedka, ke které později Lucie utekla. Marek pak prý Lucii omráčil paralyzérem, spoutal ji a začal surově bít.

Běsnění se odehrávalo za přítomnosti chlapce, ten na něj ale nijak nereagoval. „Malej tam prý seděl a koukal na pohádky, vůbec nevnímal, že se něco děje. Když volala o pomoc, tak ani nepřiběhl,“ řekla žena televizi Nova.

Kdy se do konfliktu dostala Davídkova babička, není zatím zcela jasné. „To, že s ní přišla i její maminka, ho zřejmě překvapilo, většinou si pro syna chodila sama. Asi to narušilo jeho plány,“ myslí si ale sousedka.

Zachránila se

Lucii se po čase z domu podařilo utéct a přivolat pomoc. „Najednou se ozvaly šílené rány na okno, tak jsme s malou vyběhly, otevřely jsme dveře a tam stála zkrvavená sousedka s pouty na rukou a prosila mě o to, abych zavolala policii, protože vedle, kde ona bydlela dřív se svým bývalým partnerem, je její maminka a její syn,“ uvedla svědkyně.

Když na místo dorazili záchranáři, bylo už bohužel pro Luciinu maminku pozdě. Marek ji brutálně pobodal a lékařům se ji už nepodařilo oživit. Její tělo našla policie před domem. Uvnitř pak objevili oběšeného jejího vraha a také malého Davídka. Ten byl naštěstí živý, ale stále pod vlivem léků. Záchranáři ho pak i s maminkou převezli do nemocnice. Oba jsou naštěstí podle dostupných informací mimo ohrožení života.

K otřesné vraždě došlo o víkendu také v Lázních Bělohrad, kde zdrogovaný muž zabil svého dvouletého syna, svou přítelkyni a její matku. Podívejte se na reportáž:

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

AliceNovakova3 ( 15. srpna 2017 15:14 )

Tak za prvé, co by se po komančích rozkradlo, když ti nic neměli, pouze to co nakradli. Vždyť vše mělo svého majitele a oni jim vše sebrali. Co se dělo, nikdo nevěděl, protože ČTK vydala jednu oficiální zprávu a tu pak přebíral tisk a televize. Pod článkem byla vždy poznámka ČTK. A zprávy museli být jen takové, které nám dávali najevo, že my se máme nejlépe. Pracovala naprosto spolehlivě cenzura a vydavatel se mohl splést jen jednou, pak šel od válu. Ale kdo tu dobu nepamatuje, tak nemůže hodnotit. Kdo byl u koryta, tak samozřejmě vzpomíná v dobrém. Nikdo si nemohl pouštět hubu na špacír jako dnes. Žádné diskuse neexistovaly, takže zprávy jsme dostávali jen ty, které řádně prošly sítem.

Lotrando ( 15. srpna 2017 14:57 )

Za komancu tady takova kriminalita . Nasili drogy vsechen bordel ze zapadu. A ne ze se o tom nepsalo tohle jste Cesi posrali.

Lotrando ( 15. srpna 2017 14:55 )

A srcky toho ze se o tom za komancu nepsalo jsou smesny . Tohle co Cesi udelali ze svoji bejvalou republikou se jim vraci A bude hur.89 byla zrada

Lotrando ( 15. srpna 2017 14:51 )

Nikdy za komancu nebylo tolik nasili vrazd zdrogovanj kretenu na silnici ano v zivote. Ro***ali jste vse hanba Vam. Predci se museji obracet v hrobe za co padli. Ze jsme krivej narod a lezdo***ove vi kazdy. V tom by jsme vyhrali olympiadu.

Lotrando ( 15. srpna 2017 14:47 )

Vsechen bordel ze zapadu se natahl sem . Smrt vsem co vychvaluji tenhle system. Drogy vrazdy nasili. USA ro***ali celej svet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání