Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trojnásobná vražda na Jičínsku: Na křik toho dítěte (†2) nikdy nezapomenu, tvrdí sousedka

Autor: dce - 
13. srpna 2017
19:49

Trojnásobná vražda, kterou od nedělního rána vyšetřují policisté v Lázních Bělohrad, šokovala široké okolí. Vrah zde zabil Annu (†55), její dceru Markétu (†29) a malého vnoučka Filípka (†2). Těla svých blízkých objevil ráno syn nejstarší zavražděné. Policie už zadržela podezřelého – měl jím být partner mladší ženy a otec dítěte.

Podle místních to byla slušná a bezproblémová rodina. Přesto se jejich dům stal místem, kde došlo k trojnásobné vraždě. V neděli v sedm ráno přišel Jiří (34) domů po noční službě. Doma ovšem našel mrtvé tělo. Přivolaní policisté objevili na pozemku tři oběti – Jiřího matku Annu, sestru Markétu a synovce Filípka. Lékaři už jim nedokázali pomoci.

V domě našli policisté i Markétina partnera Martina (29), toho si brzy odvezli na výslech jako podezřelého. „Můžu potvrdit, že jsme muže podrobili testu na drogy a byl pod vlivem drog,“ řekla Blesku policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté celý den pracovali na místě činu – po vražedné zbrani pátrali i v blízkém potoce. S rekonstrukcí osudné noci jim nejvíce pomohou patrně sousedé a známí rodiny. Žena z domu přes ulici vypověděla, že malé dítě slyšela plakat často. „Švagrová mi říkala, že včera po desátý hodině slyšela hroznej řev toho dítěte. Ale strašnej – prý to byl takovej řev, až jí to utkvělo v paměti,“ uvedla žena.

Podle ní se ale do domu k Anně přistěhoval mladý pár teprve nedávno z Prahy. Partnera Markéty neznala, doma se podle ní patrně moc nevyskytoval. Podobně mluví i Markéty kamarádka.

„Nějak moc se s ním ani neukazovala,“ řekla serveru TN.cz. „Co se jim stalo, je tragédie. Nikdo z nich si to nezasloužil, byli to opravdu milí lidé,“ dodala.

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2)  - David Malík
Video se připravuje ...

mk720117 ( 14. srpna 2017 05:08 )

Zajímalo by mě, co bere na hlavu Carmin. Protože si to asi zapomněl vzít. Miluji blbečky, co se mentálně chodí venčit pod zprávy tohoto typu a do všeho musí namotat své nemocné politícké ego...

villon ( 14. srpna 2017 00:03 )

Čtyři vraždy stačí, drahoušku - to pako vyfetovaný bi se mělo naučit počítat!

villon ( 13. srpna 2017 23:59 )

Nám od sousedů takhle mimino řvalo několik měsíců. Peklo. A kdybich ještě měl pokaždý chodit ověřovat, jestli se tam nevraždí, možná bych to nakonec bil já, kdo bi vraždil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání