Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otřesné detaily trojnásobné vraždy na Jičínsku: Těla mámy, synka a babičky byla v domě, na zahradě a v zahradním domku

Autor: dce, mal - 
13. srpna 2017
15:47

Vyvražděnou rodinu v Lázních Bělohrad objevil jeden z příbuzných. V domě našel mrtvou svou matku (†55), sestru (†29) i teprve dvouletého synovce. V domě se měl nacházet i jeho švagr (29), toho si ihned odvedla policie.

Otřesný nález muž (35) z Jičínska ohlásil na policii v neděli. V domě své rodiny v obci Prostřední Nová Ves našel kolem sedmé ráno mrtvou svou matku, sestru a jejího synka.

„Po sedmé hodině ranní jsme přijali na lince 158 oznámení o nálezu tří mrtvých těl. Jedná se o dvě ženy ve věku 55 a 29 let a o dvouleté dítě. S největší pravděpodobností zemřely násilnou smrtí. Na místě jsme zadrželi devětadvacetiletého muže,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Iva Kormošová. „Událost nám oznámil bratr mladší ženy, který se vrátil po noční službě domů.“ Podle našich informací muž policii volal už při nálezu první oběti, dál do domu nešel.

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2)  - David Malík
Video se připravuje ...

Zadrženým mužem byl partner mladší ze zavražděných žen, toho v domě objevili až policisté. Podle serveru TN.cz se muž choval podivně, jako by byl pod vlivem drog či trpěl psychickými problémy. Podle informací Aktu.cz byl muž pod vlivem amfetaminu.

Policisté odpoledne prohledávali blízké okolí včetně malého potoka, hledali vražednou zbraň. Podle našich informací by se mělo jednat o nůž – sousedé totiž střelbu neslyšeli. O tom, jak brutální vražedné řádění muže muselo být, svědčí i fakt, že tělo jedné z obětí bylo nalezeno v domě, druhé na zahradě a třetí v zahradním domku. 

Muže si z domu odvezla policie k výslechu, patrně jako hlavního podezřelého. Na místě stále operují policisté a vyšetřovací tým, který sbírá další důkazy.

Sousedé byli z otřesné události v šoku. Podle místních šlo o bezproblémovou rodinu. Do obce se zavražděná mladá žena s dítětem přestěhovala prý teprve nedávno. Její rodiče zde ale žili již dlouho.

Podle místních byl kolem půl jedenácté v noci slyšet křik malého dítěte. Reportérům to potvrdila žena, která bydlí naproti domu, kde k tragédii došlo. Žena dále řekla, že často slyšela malého chlapce plakat, ale včera v noci byl pláč tak strašný, že na něj v životě nezapomene. Případ i nadále sledujeme.

bezejmena1978 ( 14. srpna 2017 18:04 )

když ctu tady ty Tve příspěvky, rikam si, jestli taky na necem nejedes. Ty musíš byt hodne zamindrakovana, bezcitna ***,

bezejmena1978 ( 14. srpna 2017 17:57 )

Jastano, ty musíš byt dobra pica,kdyz napises tady toto, manželka tlamovala tchyne ho nasrala, taky bys tak chtěla dopadnout´, kdyby sis na nekoho otevrela frasnu, je mi z tebe zle, hajzlovi bych prala ten nejkrutejsi trest, ale i to by bylo za tri lidske zivoty malo, je mi lito pozůstalých.

reenata ( 14. srpna 2017 00:09 )

...nechápu,jak může jít si dotyčná lehnout a usnout,když v pokročilé hodině uslyší dětský pláč a křik,na který nikdy nezapomene...jak uvádí.Nechápu takové lidi a měla by být za lhostejnost trestně stíhána.

jany ( 13. srpna 2017 19:43 )

slysela plakat ale nezasahla. myslim, ze by meli tihle lhostejni lide bt volani k odpovednosti. nejde o to, abys nezapomnela, nano. kdybys neco udelala, mohl zit.

buban ( 13. srpna 2017 19:24 )

Ale já se nijak nerozčiluji, jen podivuji. Navíc nejsem sexuální pracovník, jsem heterosexuální žena, která na pleskodiskuze píše jen občas.Máte problém sdělené pochopit?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání