Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpěvačka, co se přidala k ISIS: Chtěla pláchnout z Rakky, zastavil ji zradikalizovaný syn (12)

Autor: shp - 
31. července 2017
20:01

Nechala si vymýt mozek a rozhodla se, že se přidá k hrdlořezům z ISIS. Britská zpěvačka z punk-rockové skupiny odjela do Sýrie, kde se provdala za radikála, který byl posléze zabit. Džihádistická vdova Sally Jones (50) se stala tváří teroristů, kteří využívali jejího západního vzhledu ke své zvrácené propagandě. Nakonec si ale vše rozmyslela a chtěla pláchnout. 

Žena z anglického Kentu se v poslední době zdržovala v teroristy ovládané Racce. Již delší dobu ale toužila po návratu do rodné Británie. Jones, jejíž manžel-džihádista byl zabit při náletu dronu, se nakonec rozhodla pro útěk. Jenže narazila.

Zastavil ji její vlastní dvanáctiletý syn Jo-Jo, kterému nechala vygumovat mozek a zradikalizovat ho. Přitom to bylo takové hodné dítě. „Jo-Jo byl obyčejné děcko, když ho vzala z jeho domova v Kentu,“ řekl nejmenovaný přítel Jones.

Všechno to zničila tím, že pláchla,“ dodal kamarád. Islamisté totiž z Jo-Joa udělali vraždící nástroj. Chlapec se již účastnil poprav jako kat. Své matce proto s plným nasazením zabránil, aby z Rakky pláchla.

Jones tak nyní pojídá kaši průšvihů, kterou si sama zavařila. Není schopná se dostat z kolotoče teroru, násilí a útrap. Všechno je jen a jen její vina. I kdyby se ale vdově podařilo do Velké Británie vrátit, nečekalo by ji po zadržení nic jiného než vězení a soud.

Takto to vypdá ve vězení ISIS:

Simmie1994 ( 31. července 2017 22:57 )

Když je někdo blbej... teď může leda tak mlátit hlavou do zdi a nadávat si jaká je to kráva.

vfberan ( 31. července 2017 20:35 )

děsná blbka, ale kolik takových je tam a v Evropě? Je to vůbec možné? Pomáhej nám Pán Buh??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání