Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka modrookého vraha ISIS má na rukou další krev! Trénuje džihádistky k útokům na Západě

Autor: lm - 
13. září 2016
16:40

Ze svého syna vychovala vražedné monstrum a teď bude k tomu samému trénovat i džihádistky. Matka jedenáctiletého modrookého vraha ve službách ISIS, Sally Jones (47), cvičí zahraniční bojovnice pro útoky v západních zemích.

Bývalá rockerka Sally Jones (47) utekla v roce 2013 z Británie do Sýrie k ISIS. Vzala s sebou i svého malého synka a oba konvertovali k islámu. Džihádistka začala pózovat v burce s kalašnikovem v ruce a vyhrožovat násilím. „Křesťané, vám všem musí být uřezány hlavy tupým nožem,“ napsala mimo jiné na internetu.

Ze svého syna Sally Jones vychovala modrookého dětského vraha ve službách ISIS. JoJo Jones (11) byl jedním z dětských popravčích, kteří v jednom z posledních videí islamistů zastřelili vězně. Podle některých zpráv z něj ISIS chce udělat dalšího džihádistu Johna.

Sally si v řadách ISIS vydobyla prominentní postavení sňatkem s extremistou Junaidem Hussainem, který byl ale později zabit při útoku dronem. Posléze dostala na starosti velení výhradně ženské milici, která má na Západě způsobit další krvavé útoky ve jménu islámského fanatismu.

„ISIS ji respektuje, protože je vdovou po Junaidovi, který byl pro skupinu velmi důležitý. Chtějí takto vyslat zprávu bojovníkům, že jejich rodiny budou respektovány a bude o ně velmi dobře postaráno i po jejich smrti. Umm Hussain (jméno, které Sally Jones přijala – pozn.red.) je navíc velmi vlivná. Právě díky ní se ISIS podařilo do Rakky naverbovat mnoho západních dívek. Není jednoduché přesvědčit křesťanky a rockerky, aby se staly extremistkami,“ vysvětlil jeden ze zběhů ISIS.

Sally Jones prý od ISIS dostává měsíční plat ve výši 16 tisíc korun. Jednou za pár měsíců jí navíc náleží dalších 6 tisíc za to, že je vdovou po »mučedníkovi«. Očekává se, že džihádistka se znovu provdá. Pro bojovníky je ale prý příliš „stará“.

agfor ( 13. září 2016 21:45 )

To je ta Merkelovou vychvalovaná integrace. 

587587 ( 13. září 2016 18:16 )

Naložit jak se škodnou, včetně mláděte.

kerloss ( 13. září 2016 18:02 )

lepsi sem nepoustet zadne uprchliky, vsichni jsou to vojaci ISIS a teroristi.

Zobrazit celou diskusi