Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krejčířův syn se tajně oženil?! Aby zabránil deportaci přítelkyně z Česka, tvrdí detektiv

Autor: ljš - 
9. června 2017
05:02

Dlouho o něm nikdo neslyšel, teď se ale Denis Krejčíř (23), syn českého mafiána Radovana Krejčíře, nenadále objevil po boku své matky u černošické vily, když do ní vnikli youtubeři. Jak si v Česku a sousedních zemích žije?

Krejčíř mladší by se zřejmě rád vrátil do JAR, kde za mřížemi sedí jeho otec, a pokračoval tam v jeho podnikání. Tamní úřady ho ale před rokem a půl označily za nežádoucí osobu a ze země ho vykázaly.

Denis se tak vrátil do Evropy a s ním odjela i jeho jihoafrická přítelkyně Merlene Nezar, které se říká Molly a která byla mimochodem v JAR zadržena kvůli napomáhání útěku samotného Radovana Krejčíře. Ta ale nemohla v Česku jako turistka zůstat věčně. Podle detektiva O’Sullivana, který se Krejčířem a jeho rodinou dlouhodobě zabývá, se s ní proto Denis loni oženil, aby zabránil Mollyině deportaci z Česka poté, co jí vypršelo povolení k pobytu.

Dvojice společně hodně cestuje po východní a jihovýchodní Evropě, zřejmě kvůli Denisovým obchodům. Jeho podnikání se podle časopisu Faktor S zaměřuje hlavně na bezpečnostní služby. Mladý muž se také rád točí kolem rychlých motorek.

Podle časopisu má ale nevyzpytatelnou povahu, která je prý, krom nižšího trestu, dalším důvodem, proč jeho otec usiluje o to, aby byl vydán do vlasti. Chtěl by mít pod kontrolou jak svého syna, tak finance a majetek, ze kterých možná podle jeho názoru syn čerpá až příliš nezřízeně. 

Video  Tajné video z vnitřku Krejčířovy vily: Kluci, co ho natočili, skončili v klepetech!  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

JETHRO ( 9. června 2017 08:37 )

Krejčíř si "naspořil" cca dvě miliardy korun a potom v JAR měl velké příjmy z prodeje pervitinu,tak si můžou dovolit rozhazovat.

JETHRO ( 9. června 2017 08:34 )

Napřed byla milenkou Radovana,teď ji š--á jeho syn.

kuromrd ( 9. června 2017 07:56 )

kluk vypadá jak mamrd a Molly kouká z každého oka deset vocasů, až blbečka vycucne, najde si dalšího nemrcoucha a situace se bude opakovat, starej to ví a tak by rád z basy ven, aby mohl Molly kopnout do p.rdele a zachránit úspory

syrucek ( 9. června 2017 07:51 )

Kluk se zaměřuje na bezpečnostní služby. Nepíšou ale jakým způsobem

ellenic ( 9. června 2017 07:46 )

Podle podoby, celý táta . Pokud má po něm i další vlastnosti, tak nevím, co se dá od něho čekat. Podle tatíka synek nezřízeně utrácí, a co tedy táta čekal, že synek si nasyslených peněz ani nevšimne a půjde dělat do továrny? Ten se bude jednou divit, jak mu účty rozpráší. Divím se, že je vůbec někdo v jejich obchodech podporuje . A co babička matka Radovana Krejčíře, o té není už dlouho slyšet .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání