Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krejčířův syn a manželka se ukázali u stamilionové vily: Čím se živí?

Autor: aba - 
7. června 2017
13:59

Radovan Krejčíř je známý český uprchlík, který se proslavil svým útěkem před policií a vězením v JAR. Jeho rodina se dlouho držela v ústraní, teď ale vystoupila na veřejnost, kvůli youtuberům, kteří vnikli do jejich vily v Černošicích.

Jeho manželka Kateřina a starší syn Denis zmizeli spolu s ním, když Krejčíř slavně uprchl ze své luxusní vily poté, co do ní vtrhli policisté. Oba dva uprchli s Krejčířem na Seychely, kde ho později vypátral Interpol. Doprovázeli ho i do Jihoafrické republiky. Tam se objevil o dva roky později. Opět měl problémy se zákonem a v roce 2013 ho zadržela policie. Soud ho později poslal na 35 let do vězení za vraždu a únos.

Opletačky se zákonem měla v JAR i podnikatelova manželka Kateřina Krejčířová. Ta v JAR porodila druhého syna Damiena a začala se zapojovat do podnikání s bývalou manželkou vysoce postaveného důstojníka jihoafrické policie generálmajora Khanyise Mabasy. Kateřinu dokonce zadržela místní policie kvůli držení kradeného auta. Obvinění ale bylo za pár měsíců staženo.

O Krejčířově rodině a o tom, co dělá, toho dnes není moc známo. Jaroslav Kmenta, novinář a spisovatel, který se případu Radovana Krejčíře věnoval ve třech knihách, si ale myslí, že rodina bude pravděpodobně žít v Čechách. "Myslím, že tu nejspíš žijí - střídavě Slovensko, Polsko, Česko. Mají tu rodiny a zázemí," tvrdí autor, který právě vydal třetí knihu ze série Padrino Krejčíř s podtitulem Žralok, která se věnuje historii kriminální činnosti Krejčíře až do jeho útěku z ČR v roce 2005.

"Matce Naděždě Krejčířové patří stále Těšínská tiskárna, což je zavedený a úspěšný podnik, který generuje zisk, jako jeden z mála podniků, co tu po rodině Krejčířů zbyl. Také se snaží bojovat o vilu v Černošicích. Nedivím se jim. Nic jiného jim nezbývá," dodává. A právě o vilu v Černošicích jde. 
Luxusní dům, jehož výstavba přišla na stovky milionů korun byl soudem určen jako součást společného jmění manželů, takže výtěžek z prodeje půjde na pokrytí exekucí, které Krejčíř má. Za vyvolávací cenu 65 milionů korun ji ale nikdo nekoupil. A teď se stala terčem nájezdu youtuberů ze skupiny TVTwixx, kteří na internet umístili video ze své vlastní "prohlídky" nemovitosti.
Video  Tajné video z vnitřku Krejčířovy vily: Kluci, co ho natočili, skončili v klepetech!  - Aktu.cz
Video se připravuje ...
Kvůli videu se ve vile objevila Kateřina se synem Denisem, kteří museli dům projít, aby mohli policii doložit případný seznam ztracených nebo zničených věcí. Bylo to poprvé, co se po dlouhé době ukázali na veřejnosti. "Pokud se budou chovat spořádaně a uhájí si svá práva před státními úřady a soudy, měli by dostat šanci na druhý život. Myslím, že zejména manželka Kateřina nemá se zločiny svého muže nic společného," myslí si Kmenta.
Podle jeho mínění by chtěl být také Krejčíř vydán z vězení v JAR do ČR. "Bude záležet na mnoha faktorech. Zatím se to pro něj nevyvíjí dobře," dodává novinář. 

bizon_pepa ( 8. června 2017 21:27 )

Sorry a kdo vlastně živí tebe? Aspoň z tvého příspěvku vyplývá, že každý má svého živitele.

kiwi65 ( 7. června 2017 21:39 )

 Čím by se asi tak živili?Snad si nikdo nemyslí že dělají u pokladny v Lidlu.Tyhle lidi se budou mít dobře za každýho režimu.

mckartny ( 7. června 2017 17:05 )

 Chudinka nevinná na ten podnik vydělala poctivou práci nic o tech svinárnach nevěděla vyznamenat posvětit

sores ( 7. června 2017 16:30 )

moiaza: Přesně tak!!! Je to debilní dotaz, taťka nakradl přeci víc než dost! Kéž by každý čech byl na tom jako máma se synem, to by bylo hej!!!

moiaza ( 7. června 2017 16:12 )

A proč by se měli něčím živit? Vždyť modrá straka Krejčír nakradl dostatečné množství peněz, aby jeho celá rodina nemusela do konce života pracovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání