Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krejčířova rodina je v Česku! Kateřina a syn Denis kontrolovali vilu po nájezdu youtuberů

Autor: dce - 
6. června 2017
05:01

Krejčířova manželka Kateřina a syn Denis jsou v České republice. Prozradili se médiím v noci na neděli, když kontrolovali škody napáchané v jejich vile Kateřině v Černošicích. Právě tam zavítala partička mladíků, přímo při činu je ale chytli policisté a přivolali si majitele domu.

Ukrytá na místě spolujezdce ve voze Audi A8 bystrému oku kamery však neušla. V noci na pondělí jela Kateřina Krejčířová se synem Denisem zkontrolovat dům v Černošicích, aby mohla policii nahlásit škody. Vnikli sem totiž čtyři fanoušci známých youtuberů TvTwixx, kteří vilu i s kamerou navštívili pár dnů před touhle partičkou.

Jestli se Krejčířova rodina trvale nachází v Česku, nebylo zcela jisté již několik let. Právě z vily Kateřiny utekl Krejčíř policistům v červnu roku 2005. O několik týdnů později ho Interpol vypátral i s manželkou a synem na Seychelách. O dva roky později se objevil v Jihoafrické republice, která později zamítla jeho vydání do Česka, protože zde požádal o azyl. V roce 2013 byl zadržen kvůli podezření z vraždy a únosu, za což byl nakonec odsouzen na 35 let.

Kateřina studovala hru na housle na ostravské Janáčkově konzervatoři a profesoři jí předvídali skvělou kariéru. Nakonec ale poznala rozvedeného podnikatele Radovana Krejčíře a s hudbou byl amen. Seznámili se na diskotéce. „Řekl jsem kolegovi, aby přivedl tamtu dívku, co prochází s kamarádkami, že s ní potřebuji nutně mluvit,“ popsal sám Krejčíř. Rok nato byla svatba. V roce 1993 se jim narodil syn Denis. Přišla šťastná léta, stavba proslulé vily v Černošicích za stamiliony korun, luxusní dovolené… Jenže pak přišly problémy se zákonem a sen se rozplynul.

Ještě před Krejčířovým útěkem, byla Kateřina obžalovaná z podílnictví (původně z praní špinavých peněz) – soud ji později zprostil obžaloby. Stejně jako Krejčíř si zařídila na Seychelách občanství, stíhání dál bojkotovala nejrůznějšími zdravotními potížemi. Ze Seychel putovala Kateřina s Denisem rovněž do JAR, kde si s manželem musela vyříkat problémy, které jejich svazek začal jevit. Krejčíř si totiž pořídil milenku.

V JAR se ale podle všeho usmířili. Nakonec zde Krejčířová podnikala s bývalou manželkou vysoce postaveného důstojníka jihoafrické policie generálmajora Khanyise Mabasy. V roce 2009 Kateřina porodila Krejčířovi druhého syna Damiena.

Krejčíř se v JAR pilně zapojoval do života v podsvětí. Nakonec skončil v klepetech. Dva měsíce po jeho zatčení chtěla policie vyslechnout jeho syna Denise, tehdy už ale měl být mimo JAR. Později se ukázalo, že ho ze země vykázaly samotné jihoafrické úřady.

Podle přítelkyně mladého Krejčíře, ho označily jihoafrické úřady za nežádoucí osobu na základě imigračního zákona, a to kvůli údajně zfalšovanému povolení k trvalému pobytu. Navíc mu zakázali se do země vrátit. Krejčíř ovšem neměl české občanství a vízum mu zde platilo pouze po omezenou dobu. 

V tu dobu byla přímo u soudu v JAR, který projednával kauci pro Radovana, navíc zadržena i Kateřina kvůli držení kradeného auta, za což vinili i syna Denise. Obvinění byla po pár měsících stažena.

Rok nato už JAR chtěla Denise zadržet znovu, tentokrát v případu vraždy, ze které byl obžalován i Radovan Krejčíř. Tehdy se Denis nacházel patrně ve východní Evropě.

Kateřina se později vrátila podle všeho do Čech, patrně kvůli soudu o dražbu vily Kateřiny. Tvrdila, že je vila jen její a že ji koupila za 23 milionů korun, které dostala od Krejčířova otce. Soud tomu ale neuvěřil. Na konci června rozhodl, že nemovitost považuje za společné jmění manželů, na které se exekuce vztahuje. Dům ale v dražbě nikdo nekoupil.

Video  Tajné video z vnitřku Krejčířovy vily: Kluci, co ho natočili. Následovali je jejich fanoušci, které zadržela policie.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

A tak vila Kateřina chátrá dál. Miliardářské doupě nalákalo v minulých dnech i youtubery z TVTwixx, kteří se natočili při vniknutí do domu a jeho následném prohledávání. Video z tajné nelegální akce pak youtubeři umístili na internet s výzvou, že když dostanou dostatečný počet lajků, do vily se vrátí. Předběhli je však jejich fanoušci, kteří takové "štěstí" neměli. Při vloupání je totiž zadržela policie, která kontaktovala majitele domu.

Přijela Kateřina s Denisem a šli obhlídnout škody. Podle našich informací se má Kateřina dostavit na policii, aby dodala seznam poškozených věcí, případně aby pomohla vysvětlit, jak se skupinka mladíků do vily dostala a za jakým účelem.

ellenic ( 7. června 2017 00:57 )

rentierskej

ellenic ( 7. června 2017 00:55 )

kockapes Ty nemáš jasno, jestli jsi kočka nebo pes a mne budeš poučovat . Obecně jsem psala o tom, že je teď velká móda nakupovat levně, ale opravdu levně a obratem ruky na Netu prodávat s více jak 100% přirážkou, ve skutečnosti je to navýšení mnohem větší než 100%. Před časem jsem v metru poslouchala dvě mladé holky, jak ta jedna poučovala druhou, jak to má dělat, aby na tom hodně vydělala. Já nevím, co dělá tahle rodina a je mi to v podstatě jedno.

plebejec ( 6. června 2017 23:43 )

..youtuber? To už je nějaké povolání, nebo co? Co je to za ***a? Asi stejně nadbytečný člověk - nemakačenko, jako bloger, aktivista, tiskový blekota, squatter, sprejer, pravdoláskač-práskač, hacker, stylista, ksichtový fasádník, tibetofil,....

verajc ( 6. června 2017 13:05 )

1tigrusenka ( 6. června 2017 12:30 )

on rád svým malým tlustým ocasem klátí chudáky černoušky v jihoafrických vězeních a dováží si na ně z čech indulónu č: 3

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání