Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Satanista Daniel rozřezal kamaráda v rakvi a pil jeho krev: Z vězení plánoval vraždu exmanželky

Autor: shp - 
30. května 2017
21:02

Před 16 lety společně s upíří nevěstou rozřezali kamaráda v rakvi, kterou používali jako stolek, a pili jeho krev. Oba skončili ve vězení. Ani po tak dlouhé době strávené za mřížemi se ale německý satanista Daniel Ruda (41) nezměnil. Sice mu přibyly vrásky na čele, zvážněl a nechal si narůst dlouhé vlasy, ale touha po zabíjení ho neopustila. Zpoza mříží plánoval vraždu své exmanželky, která se dostala z vězení dříve a nechala se s ním rozvést.

Daniel Ruda si ve vězení stále odpykává patnáctiletý trest za rituální satanistickou vraždu, kterou spáchal v roce 2001 se svou někdejší manželkou Manuelou (38). Ta se na vraždě Franka Hackerta (†33) v německém Bochumu také ohavně podílela. Dostala však pouze 13 let, později skončila na psychiatrii a nakonec se s Danielem dala rozvést.

To satanista těžce nesl. Miloval ji a měli toho tolik společného. Oba si nechali zbrousit zuby, aby vypadali jako upíři. Společně byli na nezapomenutelném a úchylném výletě v Anglii a Skotsku, kde spali v hrobech a účastnili se krvavých satanistických rituálů. Jejich temná láska však odloučení nevydržela.

Satanista se k vraždě kamaráda Franka nikdy v minulosti nepřiznal. „Je to nesmyslné, groteskní a nepravdivé,“ tvrdil o obvinění před vynesením rozsudku. To se ale nyní změnilo. „Byla to oběť Satanovi,“ přiznal u soudu, který projednává údajný pokus o zinscenování vraždy své exmanželky, která s ním již nechce mít nic společného.

Zabíjet měla vražedkyně na objednávku

Obžaloba se opírá o svědectví spoluvězně Rudy, který tvrdí, že Manuelu chtěl nechat zabít. Podle něj si chtěl objednat ženskou vražedkyni, která by získala místo v kuchyni psychiatrie, kde jeho exmanželka byla, a později ji zabila. K tomu však nedošlo. Pokud bude Daniel odsouzen, pobude si za mřížemi dalších sedm let.

Satanistu přitom brzy čekalo propuštění. Dokonce zažádal loni o předčasný odchod z věznice. „Chceme ukázat, že není nebezpečný. Ve vězení nebral žádné drogy ani nepil alkohol. Jeho matka, které je 75 let, ho pravidelně navštěvuje. Její jediné přání je vidět svého syna volného, než zemře. Chce se znovu začlenit do společnosti, najít si ženu, usadit se a mít rodinu,“ prohlásil jeho právník Hans Reinhardt.

Matka zavražděného Doris Hackert je však opačného názoru. „Doufám, že ho nepustí ven. Nejsem na tom dobře. Jsem psychicky roztříštěná. Hodně pláču. Byla by to pro mě noční můra, kdyby ho pustili na svobodu,“ prohlásila. Podle Reinhardta však nemá obžaloba žádné důkazy k dalšímu zadržování. „Neexistuje žádná objednávka vraždy. Obžaloba střílí slepými náboji,“ prohlásil.

I na Slovensku řádí satanisté. Vykrádají prý kostely: 

Video  Vykradli slovenský kostel satanisté?  - TV JOJ
Video se připravuje ...

oshona ( 30. května 2017 21:23 )

Zrúda s malým pinckem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání