Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Upíří vrah Daniel Ruda míří na svobodu: Vypil krev své oběti, kterou ubodal 66 ranami

Autor: red - 
16. září 2017
17:02

Prý se napravil a je připraven znovu se začlenit do společnosti. Chce si najít manželku a usadit se. Po 16 letech ve vězení míří na svobodu Němec Daniel Ruda (41), který plnil stránky médií v roce 2001. Tehdy během satanistické vraždy spolu se svou ženou Manuelou zavraždili svého kamaráda Franka (†33). 

Zatímco Daniel Ruda, který si nechal upilovat přední zuby do špičatého upířího tvaru, se už těší, až opustí brány věznice nedaleko Dortmundu, rodiče jeho oběti prožívají noční můru. Dvojice před 16 lety jejich syna ubodala 66 ranami a pak vypila jeho krev.

Ruda byl odsouzen na 16 let, nyní bude propuštěn na svobodu. Na cestu dostal nové jméno – Daniel Wegner. Jeho tehdejší žena Manuela si odpykala 13letý trest, který doprovázela psychiatrická léčba. S novou identitou zůstává pod kontrolou lékařů až dosud. Klid od svého expartnera ale nemá, i když by už neměli být v žádném kontaktu. Ještě během pobytu ve vězení byl Ruda obviněn z pokusu o nájemnou vraždu Manuely. Obvinění byl nakonec zproštěn.

Satanističtí manželé rádi podnikali výlety do Anglie a Skotska, kde přespávali v hrobech a provozovali satanistické rituály. Svého kamaráda Franka zavraždili během satanistické mše. Byl prý vtipný, proto jej „obětovali Satanovi jako jeho šaška“. Franka zavraždili 66 ranami nožem a kladivem. Pak společně pili jeho krev.

Video  Jiří Kajínek na svobodě: První slova o vězení, svobodě, penězích a korunním svědkovi  - Petr Soukup, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

„Chceme ukázat, že není nebezpečný. Ve vězení nebral drogy, nepil, byl čistý. Jeho 75letá matka ho pravidelně navštěvovala a jejím jediným přáním je vidět syna na svobodě,“ říká Rudův právník Hans Reinhardt. Popsal také jeho plány do budoucna. „Chce si najít ženu a založit rodinu. Je dobře, že má právo znovu se začlenit do společnosti,“ dodal.

Zcela opačného názoru jsou však rodiče oběti. „Doufám, že ho nikdy nepustí. Je to hrozné. Nejsem na tom dobře, jsem psychicky na dně, neustále pláču,“ zoufá si matka oběti Doris Hackett. Ani otec zavražděného nesouhlasí s jeho propuštěním. „Bude si volně vykračovat po světě, zatímco my budeme až do smrti chodit navštěvovat synův hrob,“ nechal se slyšet Herman Hackett.

Desterz ( 17. září 2017 09:53 )

"Rodiče jeho oběti prožívají noční můru." Místo, aby se klepal strachy vrah, že si ho pozůstalí po propuštění najdou a vychutnají, klepou se strachy příbuzní oběti. Dokonalý důkaz zcela zdegenerované společnosti.

fotrpjotr ( 17. září 2017 02:03 )

Další hlas pro makrelu.

villon ( 16. září 2017 23:07 )

 Bude to mislim dojemnější setkání se 75letou maminkou než měl odchod z basi náš Kájínek.

Simmie1994 ( 16. září 2017 20:03 )

Svět se v (_-_) obrací!

Monikay ( 16. září 2017 19:29 )

Souhlas

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání