Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otakarův bratr o údajném pokusu o vraždu Míši Muzikářové a její matky: Ota nebyl idiot

Autor: aba - 
19. května 2017
20:28

Po smrti Otakara S., který v lednu spáchal sebevraždu, vyplouvají na povrch nové a nové informace. Údajně se měl pokusit o zavraždění jak Míši, tak její matky Evy ještě před tím, než dívenka zmizela. To ale odmítají jeho příbuzní.

Podle tvrzení deníku MF Dnes chtěl Otakar několik týdnů před zmizením Míši zabít ji, Evu i sebe. Podle zdroje měl oběma nasypat prášky do pití a poté pustit v bytě zemní plyn, kterým se člověk sice neotráví, ale je výbušný. Zároveň měl ale vypnout elektřinu. 

„Já tomu nevěřím a Evě už vůbec ne. Ona může po smrti mého syna říkat, co chce, ale nikdo nám ho už nevrátí, i když rozhodně nic neudělal,“ prozradila pro server TN.cz matka mrtvého Otakara Irena.

Jako hloupost to přijde i jeho bratru Josefovi. „Myslíte, že byl Ota idiot? Proč by pouštěl nejedovatý, leč výbušný plyn a potom vypnul jističe, aby nedošlo k výbuchu? Ztrácí se mi v tom logika. Asi jako když se budu chtít oběsit a použiji nit.“

Policie neposkytuje žádné další oficiální informace o případu ztracené Míši Muzikářové, ale už před sebevraždou Otakara figuroval právě on jako hlavní podezřelý v celé kauze.

Video  Video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě byli i potápěči.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

luppe ( 2. června 2017 17:38 )

Také bych se víc ptala Míšiny mámy! Je divné jak se po ztrátě dcery už od začátku chová!

oliwer.oliwer ( 2. června 2017 15:05 )

Matka Míš je divná a myslím si ,že kdyby ji pořádně skřípli ,tak ukáže kam dceru zahrabala ,jenom ona ví kde Míša je ,její sklony a obdiv k fašismu mluví za vše . Matka která má ráda své dítě ,se chová a jedná jinak ,ona ale je na palici !!!!!!!

Dannero ( 19. května 2017 20:52 )

Ota opravdu nebyl idiot, jističe určitě vypnul proto aby nedošlo k výbuchu když tam byl on sám a také potřeboval výbuch plynu odložit na později, třeba kvůli alibi, pak stačilo na chodbě zapnout jistič a někam zmizet a počkat až někdo zazvoní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání