Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Míša měla zemřít i s matkou! Otakar S. se je pokusil před jejím zmizením zabít

Autor: ljš - 
18. května 2017
09:20

Další stopa v případu pohřešované Míši Muzikářové, která směřuje k příteli její matky Otakaru S.! Podle policie se krátce před zmizením holčičky pokusil spáchat rozšířenou sebevraždu. Zemřít chtěl právě společně s Míšou a její matkou.

Hrůzný čin se Otakar S. pokusil spáchat přibližně v polovině prosince, když za Míšinou matkou Evou přijel do jejího bytu v Ústí nad Labem. Podle Mladé fronty Dnes jim večer nasypal do čaje léky na spaní, a když usnuly, pustil v bytě plyn.

Myslel, že se do rána všichni otráví. To se ale spletl. „Zemní plyn je výbušný, ale není jedovatý,“ řekl listu expert na plynárenství Jaroslav Beránek. Explozi se však Otakar S. pokusil zabránit. Než ulehl k Evě s Míšou, vypnul v bytě elektřinu. Zřejmě tak chtěl ochránit ostatní obyvatele domu. Podle znalce je ale přesto zázrak, že k výbuchu nedošlo.

Když Míšina matka ráno pochopila, co se stalo, byt naštěstí vyvětrala. O tom, co se stalo, ale nikomu neřekla. Událost oznámila až poté, co její dcera zmizela. Policie pak chtěla Otakara S. obvinit z pokusu o vraždu, už to ale nestihla. 30. ledna totiž spáchal sebevraždu.

Pro policii ale zřejmě nadále zůstává hlavním podezřelým z Míšina zmizení. „Mohu potvrdit, že prověřujeme veškeré jeho chování, které by mohlo zakládat skutkovou podstatu trestného činu,“ řekl Mladé frontě Dnes státní zástupce Vladimír Jan.

martina.k ( 19. května 2017 12:21 )

jsou to kecy, aby byl clanek, kdovi, kdo to vypustil.....mrtvy snese vsechno

zajem ( 19. května 2017 08:20 )

Zvláštní poprvé psali že se Eva vzbudila a našla Otu s hlavou v troubě,teď najednou ji dal prášky?A cajti ho údajně zrovna chtěli sebrat pro podezření z únosu teď najednou pro pokus vraždy?

martina.k ( 18. května 2017 21:28 )

A babka by se měla už konečně chytit za frnak a uvědomit si, ze kreje bestii

martina.k ( 18. května 2017 21:23 )

Podivin, jeden vedle druhého, nevazili si života a vymejsleli hovadiny pitomci, přeji matce ať ji to neskutečné žere po cely zbytek života a ať se nevyhne trestu!!

martina.k ( 18. května 2017 21:19 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání