Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka podezřelého ze zmizení Míši: Policie mi vrátila provaz, na němž se Ota oběsil

Autor: ljš - 
2. července 2017
12:28

Můj syn je nevinný a police na něj nic nemá! To tvrdí matka Otakara S., hlavního podezřelého ze zmizení Míši Muzikářové (13). Vychází z toho, že by jí jinak policisté nevrátili synovy osobní věci.

Matka Otakara S. je přesvědčená, že vyšetřovatelé v Míšině případu pochybili. „Policie se na něj zaměřila, ale neměla důkazy. Tak člověk, který s jejím zmizením měl něco společného, dostal akorát čas zahladit stopy,“ řekla serveru TN.cz.

Že je policie bezradná, podle ní dokládá i fakt, že již rodině vydala Otakarovy osobní věci. „Vrátili mi oblečení, které měl na sobě, když se oběsil. Dokonce i škrticí provaz, na kterém se oběsil. Můj druhý syn ho musel spálit, já se toho provazu neodvážila ani dotknout,“ vzpomíná.

V nejbližších dnech prý dostane také zabavenou elektroniku. Podle ní z toho plyne, že v mobilním telefonu, ani počítači policisté žádné důkazy proti jejímu synovi nenašli. Spolu s nimi by měla dostat také dva listy, které Otakar před smrtí popsal. Rodina zatím netuší, co na nich je, kriminalisté jim totiž řekli, že žádné dopisy na rozloučenou nezanechal.

Policie jakékoli úkony v případu odmítá komentovat, potvrdila pouze, že se Míšinu zmizení dál věnuje. „Po dívce stále pátrá speciální tým,“ uvedla mluvčí Veronika Hyšplerová.

Příbuzní nyní chtějí Otakarovo jméno očistit. „Víte, můj Ota prožil hodně bolesti, když přišel o ruku. Byl dlouho v nemocnici, ale naučil se pracovat a žít dál. I přes svůj handicap tvrdě pracoval a živil čtyři děti. Až tento hon prostě nemohl ustát a já se s tím nesmířím,“ řekla jeho matka.

Video  Poslední video pohřešované Míši Muzikářové: Takhle se radovala ze sněhu.  - Musical.ly
Video se připravuje ...

 

dingous ( 4. července 2017 15:17 )

spíš kvůli blbanům jako ty

skazecom ( 3. července 2017 12:30 )

kvůli blbanům jako ty

moiaza ( 3. července 2017 08:18 )

Proč ke článkům o chrchlovi je zakázána diskuze? To je ta svoboda slova po Havlovsku? Vždyť chrchla vyřvával z Melantrichu o tom, jak svobodně se budeme smět vyjádřovat. Že cenzůra nebude. Kde to vlastně žijeme?

mechmech ( 3. července 2017 06:42 )

A jak má souviset provaz se zmizením Míši? Na provaze se oběsil Otakar ne Míša. Rodina se nechce smířit s tím,že by její syn něco špatného udělal.

..krakonos500 ( 3. července 2017 00:47 )

Kdyby to byl důkazní materiál, tak by to nemohli vydat. Nemají nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání