Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zásadní zvrat v případu Míši: Policie změnila postup vyšetřování

Autor: aba - 
6. března 2017
05:01

Už bezmála dva měsíce uplynuly od doby, kdy se ztratila třináctiletá Míša Muzikářová. Od té doby ji policie hledá, a prověřuje všechny indicie, které jsou spjaté s případem. Teď ale zvolila úplně nový postup.

Míša se ztratila ve středu jedenáctého ledna, kdy odešla do školy. Tam ale už nedošla a policie po ní začala pátrat. Podle informací TV Prima vyšetřovatelé už od začátku počítali s přítelem matky Míši, Otakarem S. (†38) jako podezřelým. Už od druhého dne vyšetřování ho totiž nechali sledovat, a to hlavně elektronicky. To znamená, že mapovali jeho pohyb pomocí signálu z jeho telefonu.

Otakar S., již dříve obviněný ze zneužívání nezletilé kamarádky Míši, se pokusil pár dní po začátku vyšetřování spáchat sebevraždu, ale záchranné jednotky se k němu dostaly včas. Několik dní byl poté na psychiatrii, odkud ho ale údajně nechali policisté propustit dříve, protože se domnívali, že je muž k Míše dovede.  

To se však nestalo a na konci ledna spáchal Otakar ve svém bytě na Plzeňsku sebevraždu. Od jeho smrti policie prohledávala nejen místa v Ústeckém kraji, odkud Míša pochází, ale také lesy v Plzeňském kraji v místech, kde se Otakar poprvé pokusil zabít.

Od té doby vyšetřovatelé nezveřejnili žádné další informace a jakékoli novinky k případu pochází z neoficiálních zdrojů. Policie totiž uvalila na celý případ informační embargo. Neposkytuje tak žádné další informace, které se vyšetřování jakkoli týkají.

Naposledy však prohledávala bývalý vojenský areál u Královic, který je blízko místa, kde chtěl Otakar S. spáchat sebevraždu a je velice rozlehlý, plný tunelů a zatopených prostor. Tento areál prohledával i psovod se speciálně vycvičeným psem, který se podílel například i na hledání obětí manželů Stodolových. Míša Muzikářová tak zůstává i nadále nezvěstná.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

martina.k ( 7. března 2017 17:30 )

Jo, je to dokola poj vedle uz to tu je, je tam Hela

sportik ( 7. března 2017 17:26 )

Dnes to tu vydrží po pauze na větu :/ marti Třeba ji pak dají do blázince, vždyť byla magor. Taky hlásili že tělo kluka našli, nevím koho, a že vrah dostal 18 let, to je snad prddel. Jo už vím! to bylo v Německu. A na novinkách v krimi teď je že dnes hledali Míšu zase. Aspoň že hledali, zase u Kralovic a zase že víc neřeknou.

martina.k ( 7. března 2017 17:24 )

Je jak pruhledna, bez barvy, kruhy pod ocima

martina.k ( 7. března 2017 17:19 )

Pise mi to co chce, ale vim, ze se da vyrozumet

martina.k ( 7. března 2017 17:17 )

Drogy a trhotenstvi bych nehadala, je to, si mydlim odraz dtravy a spanku, hou.no vitaminy, teple vecere, matka chodi v noci z kalby, zivotosprava zadna, psali hubene postavy, NE stihle postavy to je odraz pece

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání